Kvarts sand 0,1-0,3 mm 2 kg
Varenummer: 42114041
.
DKK 25,00
DKK 20,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvariedekoration & Bundlag
 • Vores virksomhed er en af ​​de førende producenter og leverandører af akvarieudstyr i Polen. Disse er nogle af de mest populære ord i verden omkring os. Er vores fordele værd at inkludere blandt andet opmærksomhed på sammensætningen og kontrol af overholdelse af fakta? Vores produktmærker er mærket med nye produkter i form af anmeldelser for et af de bedste og mest prestigefyldte mærker. Et af produkterne produceret af vores virksomhed Aquael er et træmærke, der har et neutralt eller neutralt design på toppen, hvilket er et unikt valg af vandudstyr og dets alsidighed. Det er værd at lære dem nærmere at kende og fortsætte dem i dag.

  KVARTSSAND TIL AKVARIUM - UNIVERSELT UNDERLAG TIL ALLE ANVENDELSER

  I begyndelsen startede problemet med at forberede støtten til teknisk support, hvilket har betydning for at yde støtte til hele reservoiret, inklusive livstilstanden for fisk og planter. næver er ikke opmærksomme på dets valg, hvilket ofte resulterer i, at faunaen og floraen dør. Det er ikke tilladt at bruge dette projekt. Vi opfordrer dig til at kontrollere vandet med jævne mellemrum og at reagere hurtigst muligt på enhver forringelse af dets kvalitet, for eksempel uklarhed eller vandskift. Det er også værd at dyrke at analysere alle arter og fisk, der lever i planten i kontrol af betingelserne krav. Det betyder, at du selv kan ændre risikoen for en ulykke. Hvis du ikke har en valideret adgangskode, skal du kontrollere de filtre og ændringer, de har foretaget.

  Underlaget kan have mange fordele. Blandt dem er det værd at fremhæve, blandt andet, yderligere steder til afvikling af gavnlige nitrificerende bakterier i varianter med en porøs struktur, eller at give et sted for titlen siřie twujna for fisk. Dette er ikke en simpel kendsgerning, da det ser ud til at være et problem i forløbet af ting som mikronæringsstoffer, der er positivt påvirket af porøsitet. En af disse senge er mulig. De skarpe kanter af nogle af dem kan skade demersale fisk, og en anden version kan ændre pH i vandet til noget, der er acceptabelt for specifikke fiskearter.

  KVARTSSAND - FORDELE
  Kvartssand er meget opdraget af akvarister. Blandt dens fordele var det muligt at vælge en neutral anden, som kunne tilgås af ethvert reservoir, uanset hvor det var inden for rækkevidde. Sandfin granulering ender i et eller flere stadier, stadier til stadier, stadier, stadier, stadier, stadier. Sand er et positivt sted for udvikling af et system suppleret med en plante, men korrekt suppleret med et supplement suppleret med et passende substrat.

  Kvartssand har en enorm indflydelse på indflydelsen af ​​kvartsstudier og et helt nyt design. Meget lys farve, tæt på hvidt, farvestrålende liv, som er visuelt fejlfrit lavet uden ændringer i design og hygiejniske dag. Hvad mere er, det er perfekt forbundet med grøn vegetation, såvel som med interessante toner af nogle fisk, takket være hvilke de øger og tiltrækningskraft. Mange anser kvartssand for at være det smukkeste og nemmeste at bruge, det er en perfekt kombination for begyndere, der kun bruger soprio i akvarier.

  I vores virksomhed foreslår vi ingen ændringer og kompromiser, men vi tilbyder også vores tjenester til vores kunder og tilbyder dem kunder og specifikke produkter samt tjenester og specialydelser. Sandet på produktionslageret er kendetegnet ved kvaliteten af ​​vores kvalitet og fraværet af deres sammensætning. De bevarer deres æstetik i lang tid fra deres spredning (på virkningen af ​​vand på vand) og har ingen effekt på klientens college-aktiviteter.

  Det ejes af Undervisningsministeriet og Udenrigsministeriet i Den Europæiske Union. Vi leverer også vores collagesortiment. Du kan sende en besked til dit telefonnummer eller e-mailadresse i ansøgningsskemaet nedenfor.

 • Brand Aqua-El