Natur Multicolor grus 1,4-2 mm 2 kg
Varenummer: 42114043
.
DKK 25,00
DKK 20,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Akvariedekoration & Bundlag
 • Naturlig og sikker (de skader ikke fisk), til alle typer ferskvandsakvarier.
  Akvariesubstratet har en enorm indflydelse på hele tankens funktion. Det letter den korrekte udvikling af fauna og flora, sørger for reduktionen af ​​farlige toksiner og er i nogle tilfælde også et perfekt sted for gavnlige nitrificerende bakterier. Derudover kan det også understrege den smukke indretning i et givent akvarium og få planter og fisk til at fremstå sundere og mere farverige. Blandt de mange produkter fra Aquael-mærket er det værd at skelne blandt andet flerfarvede kvartssubstrater, som ikke kun er visuelt attraktive, men også har en positiv effekt på de dyr og planter, der lever i dem.

  HVORFOR VÆLGE ET QUARTZ FLERFARVE UNDERLAG?

  Akvariesubstratet er et af grundelementerne i ethvert akvarium, som for de fleste begyndere akvarister kun er et dekorativt element. Faktisk påvirker det roddannelsen af ​​planter og mere. Nogle varianter er effektive til at rense vand takket være deres porøse struktur, som er et ideelt sted for nitrificerende bakterier at sætte sig. Bakterier bekæmper effektivt de fleste af de farlige toksiner og nitrater og forhindrer flora og fauna i at dø. Dette fænomen kaldes biofiltrering. Andre versioner optager og absorberer næringsstoffer direkte fra vandet, så planterne nemt kan drage fordel af deres egenskaber direkte gennem rødderne.

  Det er dog værd at vide, at ikke alle substrater har en gavnlig effekt på akvariernes funktion. Nogle øger for eksempel vandhårdheden, hvilket ikke er sikkert for alle fisk og ikke giver optimale levevilkår. Atter andre kan på grund af det meget høje indhold af calcium i deres sammensætning, for eksempel i marmorsubstrater, kun bruges i akvarier med fisk, der lever i alkalisk og hårdt vand. Selve den porøse struktur kan, på trods af at den skaber et godt sted for gavnlige bakterier at slå sig ned, også være en fælde for bundfisk. Derudover kan substrater med meget lav granulering skabe anaerobe zoner i deres indre i nærheden af ​​rødderne, som kan få dem til at dø på grund af henfaldsprocessen. Derfor er det altid værd at sætte sig ind i detaljerne for alle fisk og planter, der lever i et givet akvarium og først derefter vælge et substrat, der giver dem alle ideelle levevilkår.

  Det flerfarvede kvartssubstrat har mange fordele, der gør det til det klart mest populære valg blandt begyndere og avancerede akvarister. Den største fordel ved dette substrat er dets alsidighed. Det påvirker ikke den biokemiske balance i reservoiret på nogen måde, da det er fuldstændig sterilt og blottet for mineraler. Dette er en stor fordel, især for begyndere akvarieentusiaster, der ønsker at lave deres første akvarium selv og fra bunden. Dette skyldes også en meget attraktiv indkøbspris, som følge af den høje tilgængelighed af dette råmateriale i naturen og den lette forarbejdning.

  Aquael flerfarvede kvartssubstrat har også mange andre fordele. Det er blandt andet helt sikkert. Kanterne er ikke farlige for fisk, herunder bundfisk, og takket være den glatte struktur af de enkelte granulat giver det heller ikke et levested for bakterier, så der er ingen mulighed for rådnende zoner.

  Enhver akvarieentusiast behandler sit akvarium som et eksemplar og et udtryk for opmærksomhed på de mindste detaljer, hvorfor det visuelle er meget vigtigt. Det flerfarvede kvartssubstrat har den fordel, at det takket være dets uensartede farver perfekt fremhæver fordelene ved hver tank. Relativt lyse farver understreger tonen i fisk og planter, og forstørrer samtidig hele tanken visuelt, som virker renere og mere hygiejnisk.

  Det skal heller ikke glemmes, at Aquael flerfarvede kvartssubstrat blev produceret af de bedste specialister i branchen, som tog sig af dets kvalitet i alle produktionstrin. Vores virksomhed er en af ​​de største i landet, og fra begyndelsen af ​​vores eksistens har vi forsøgt at sikre, at Aquael produkter har den højeste standard til en relativt overkommelig pris. Vi inviterer dig til at købe i vores officielle butik eller vores distributører. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på telefon eller e-mail, vi vil med glæde fjerne enhver tvivl inden bestilling og give alle oplysninger.

 • Brand Aqua-El