rock-box dragonstone 60l
Varenummer: 4260092575466
.
DKK 329,95
DKK 263,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvariedekoration & Bundlag
  • Med denne Dragesten akvariedekoration fra Aquadeco får du et sæt af 9 sten i forskellige størrelser og former.
    Stenene er lyse og alt efter hvilket øje, der kigger vil stenene fremstå i grålige, brunlige eller grønlige toner. Stenenes struktur skaber uendelige valg for dekoration. Uanset hvilken vandtype dit akvarie bruger, så passer akvariedekorationen hertil. Aquadeco Dragesten er egnet til både saltvand og ferskvand.

    Aquadeco Dragesten passer perfekt til alle former for landskaber, da stenene ligger separat og er derfor ikke afhængige af hinanden. Akvariedekorationen fra Aquadeco er et sæt med 9 naturtro sten i forskellige designs. Stenenes farvenuancer er rigtige flotte i kombinationen med alle former for rødder og planter uanset om det er levende eller falske planter.

    Aquadeco Dragesten kreerer muligheden for, at du kan skabe et væld af unikke opsætninger, som ingen andre akvarier har set. Stenene kan stables, vinkles eller placeres enkeltvis. Med Aquadeco Dragesten er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opsætte. Du kan bygge en bro, en hule eller noget helt tredje. På grund af stenenes unikke karakterer skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads til stenene eller ej.

    Selvom stenene er blevet højtryksrenset, så anbefales det, at du lige skyller stenene inden de sættes i akvariet, da hullerne kan indeholde små jordrester. Selve materialet som stenene er lavet af er neutrale og påvirker ikke vandværdien.

  • Brand Mini Landskab