HOBBY ARTEMIA ÆG 20 ML / 10 G
Varenummer: 4011444213501
.
DKK 109,00
DKK 87,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Fiskefoder
 • Artemia æg fra Hobby er et velkendt fiskefoder fra naturen, der fremmer fiskens farve og stimulerer det naturlige jagtinstinkt. 1 gram artemia æg giver ca. 160.000 nauplier.

  Om artemia æg:
  Artemia fanges i saltvandssøer og er et lille krebsdyr. Det kan uden problemer gives til dine akvariefisk uanset om de lever i saltvand eller ferskvand. Især ungfisk under opdrætsperioden er glade for artemia krebs, da de både skal lære at fange deres egen mad og har brug for næring til at udvikle deres flotte farver. 

  Udstyr til klækning:
  Du udklækker nemt disse artemia æg i hjemmet og det er ikke særlig indviklet. Det kræver at du har:

  • En stor beholder
  • Salt uden jod
  • Artemia æg fra Hobby
  • En artemia si

  Det kan være en fordel at du har en artemia si, da du nemmere kan samle dit artemia krebs op fra beholderen når de er udklækkede, for at tilsætte dem i akvariet som fiskefoder. De er meget små og kan være svære at håndtere uden en si.

  Sådan klækker du artemia æg:
  Tilføj en spiseskefuld salt pr. 1 liter vand fra hanen. Når det er opløst, kan du tilsætte dine artemia æg til det saltholdige vand. Hold en temperatur i vandet på 25 grader, og vent i 16-24 timer. Herefter burde dine artemia krebs være udklækket og de kan uden problemer serveres for dine akvariefisk.

  Du kan også fodre din artemia op til en større størrelse. Så skifter du blot vandet og fodrer dem med almindeligt gær. Vil du sikre at dine artemia æg holder i lang tid, skal de opbevares mørkt og køligt - gerne i køleskab.

 • Dyregruppe Akvarie