ISF KOI sticks 1000 ml/160g
Varenummer: 41030073
Standard salgspris DKK 149,95
DKK 99,00
DKK 79,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Fiskefoder
 • Opskriften på fiskefoder er opdateret, baseret på bæredygtige og vedvarende ressourcer og helt eksklusivt uden fiskemel, herudover indeholder produkterne 4 nøje udvalgte insekter af høj kvalitet. Den nøje og meget omhyggelige sammensætning af råvarer understøtter fordøjelsessystemet, øger mængden af tarmbakterier og probiotiske bakterier, som forekommer naturligt i fordøjelsessystemet, markant. 

   

  Dette er en unik formel, som bliver kaldt GAFF, som udelukkende er til for at henvise til kornfrit og fiskemelsfrit foder. 

   

  Fiskemel som anvendes i fiskefoder, er et produkt af globalt fiskeri, som har opnået et objektivt uholdbart niveau de senere år. Industrielt fiskeri og menneskeskabte bedrifter har en enorm indvirkning på miljøet i form af forurening, skade på naturlige vand- og kystøkosystemer, ødelagte havbunde, samt spredning af sygdomme og parasitter i forlængelse med den gradvise udryddelse af forskellige arter.

   

  Som følge af ovenstående årsager er denne formel til fiskefoder nu en realitet til et langt mere bæredygtigt fiskefoder produkt, som et bidrag til at bekæmpe ødelæggelsen af økosystemerne.

   

  Disse SuperFood produkter indeholder de mest koncentrerede og næringsrige naturlige ingredienser, uden sammenligning. Indholdet i Insect SuperFood er over standardmængderne af planteekstrakter, vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, co-enzymer, proteiner, sporstoffer, essentielle fedtsyre og andre aktive stoffer. Disse ovenstående elementer er primært kendte for at øge energiniveauet, vitalitet, styrke, øge immunforsvaret, afgifte kroppen samt handle som forebygge mod sygdom.

   

   

   

  INSEKTER er en naturlig fødekilde til fisk og mange andre dyr, inklusive mennesker, og er en stor kilde til protein og mineraler såsom jern, zink og magnesium. Den indeholder næsten samme mængde protein som kød, men mindre fedt og færre kalorier. Insekter i fiskemad understøtter immunsystemets funktion. Derudover indeholder insekter store mængder kitin, som er en fantastisk kilde til uopløselig fiber. Kitinfibre som præbiotisk understøtter effektivt tarmens mikroflora. Dette betyder, at det hjælper væksten af ​​gode bakterier i fordøjelsessystemet.        

   

 • Brand Dajana