Spirulina Wafers 5000ml
Varenummer: 41019455
.
DKK 499,00
DKK 399,20 ekskl. moms
 •  
Synkefoder til alle planteædende fisk på bunden af ​​akvariet Fuldfoder til prydplanteædende fisk i bunden af ​​akvariet i form af dykkerskiver. Den indeholder SPIRULINA, alger, spinat, naturlige carotener og en lang række naturlige ingredienser i et optimalt afbalanceret forhold mellem alle vigtige stoffer, især vegetabilske proteiner, mineraler og naturlige vitaminer. De indeholder den naturlige stimulator af immunsystemet Beta-glucan.


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Fiskefoder
  • Spirulina wafers
   Synkende oblatfoder til alle planteædende fisk på bunden af akvariet;

   Fuldfoder i form af nedsænkelige skiver til prydplanteædende fisk på bunden af akvariet. Indeholder SPIRULINA, alger, spinat, naturlige carotener og en bred vifte af råvarer af høj kvalitet med en optimal afbalanceret formel, der indeholder alle de essentielle stoffer, især vegetabilske og animalske proteiner, mineraler og naturlige vitaminer. Indeholder den naturlige immunsystemstimulator Beta-glucan.

   Produkt beskrivelse
   Fodring: Foder fisken flere gange dagligt med en sådan mængde foder, at fisken kan spise på få minutter.
   Ingredienser: Planteproteinkoncentrater, skaller, alger, fisk og fiskebiprodukter, korn, tørret gær, hvidløg, spirulina, fedt, lecithin, antioxidanter og kunstige farvestoffer – alt sammen i overensstemmelse med EU-standarder og regler.

   Deklareret kvalitet / Vitaminer:
   Proteiner: 44 %
   Fedt: 5,5 %
   Luftfugtighed: 8 %
   Fibre: 2,5
   Aske: 6,5 %
   Vitamin A: 24000 U.I. / kg
   Vitamin D3: 4000 U.I. / kg
   E-vitamin: 300 mg/kg
   C-vitamin: 120 mg/kg