Tropica plant growth substrate 2,5l 3kg
Varenummer: 5703249613004
.
DKK 79,95
DKK 63,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarieplejemidler
 • Vil du gerne have naturligt men effektivt plantegødning, så er Tropica Substrat plantegødning et oplagt valg. Tropica Substrat plantegødning består nemlig af et natuligt koncentrat af ler og spagnum. Ler og spagnum er kendt for langsomt at frigive næring til dine akvarieplanters rodnet samtidig med, at det binder næringen fra vandet fast til bundlaget. 

  Når du skal til at anlægge dit akvarium, skal du lægge et lag på ca. 1 cm af Tropica Substrat plantegødning på bunden af akvariet. Et tyndt lag under akvariegruset hjælper nemlig med at sikre optimal plantevækst i dit akvarie i lang tid frem. Ovenpå Tropica Substrat plantegødning lægger du så efterfølgende et lag på min. 3-4 cm Tropica Aquarium Soil/ akvariegrus. Herved dannes der en fysisk barriere mellem substratet og akvarievandet. Ved tilplantningen skal du placere dine akvarieplanter i gruset på sædvanlig vis, og så vil du se, at de hurtigt sætter nye rødder ned i substratet. Husk at du bør røre så lidt som overhovedet muligt ved substratet i forbindelse med tilplantningen for at undgå opblanding af ler- og sphagnumpartikler i vandet. Tropica Substrat plantegødning hjælper med at fremme stærke og smukke planter samtidig med, at det holder algevæksten i akvariet i bund.

  I tabellen på billede nr. 2 finder du de anbefalede mængder af Tropica Substrat plantegødning i en række standardakvarier.

  Vigtige fordele

  • Bruges under Tropica Aquarium Soil/ akvariegrus ved anlæggelse af akvariet
  • Sikrer sund og vedvarende plantevækst
  • Er neutralt og påvirker derfor ikke vandets kH eller pH
  • Lagrer næringsstoffer og gør næringen tilgængelig for planternes rødder.

   

   

 • Dyregruppe Akvarie
  Brand Tropica