TETRA AQUA EASY BALANCE 100 ML
Varenummer: 4004218770508
.
DKK 69,95
DKK 55,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarieplejemidler
 • For at holde fisk så sunde som muligt er det enormt vigtigt at akvarievandet er i den bedst mulige tilstand ift. vandets værdier. Tetra har mange forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at etablere og opretholde de ideelle vandforhold. Blandt andet Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel.

  Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel er redningen til alle typer af ferskvandsakvarier. Vandplejemidlet bidrager nemlig til, at du kan bruge meget mindre tid på rengøring og vedligehold. Vandplejemidlet stabiliserer vandværdierne i op til 6 måneder, og dermed kan du bruge mindre tid på vandskift og den lange proces, der medfølger.

  Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel reducerer rengøringsbehovet og holder fisk og planter livsglade og tilfredse med tilværelsen. En anden bonus er, at forekomsten af både fosfat og nitrat reduceres betydeligt. Produktets synlige nitratfjernelsesgranulat fordeler sig i akvariet, synker hurtigt til bunds og begynder herefter at gøre arbejdet for dig.  

  Vigtige fordele: 

  • Til etablering og vedligeholdelse af de ideelle vandforhold
  • Reducerer antallet af vandskift = mindre tid til rengøring
  • Stabile vandværdier = tilfredse fisk og flotte planter
  • Egnet til alle typer af ferskvandsakvarier

  Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel tilfører værdifulde vitaminer, sporstoffer og mineraler til akvarievandet. Det anbefales at bruge 2,5 ml vandplejemiddel pr. 10 liter akvarievand. 

 • Dyregruppe Akvarie