TETRA GH TEST
Varenummer: 4004218723542
.
DKK 65,00
DKK 52,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarieplejemidler
 • Tetra GH Test er til dig, der ønsker en let og sikker måling af den generelle hårdhed i vandet. For at dette produkt er relevant for dig, så er du enten ejeren af et akvarium med salt- eller ferskvand, eller også har du en havedam. Testen giver et mål for de opløst calcium- og magnesiumsalte, der findes i vandet.

  Der skal altid være et indhold af magnesium og calcium i vandet. Det er salte, der findes i vandet på samme måde som der findes karbonationer. Indholdet af calcium og magnesium har en direkte – påvist – indflydelse på stofskiftet hos fisk, planter og mikroorganismer.

  Med i købet medfølger 1x 10 ml testprodukt, 1 beholder, der kan måle op til 15 ml, en instruktionsmanual samt anbefalinger for brug. Du fremmer målenøjagtigheden ved at teste med 10 ml vand. 

  Når du anvender testen skal du have for øje, at den generelle hårdhed i vandet skal ligge mellem 6-16 ˚dH for ferskvandsakvarier og havedamme. Måleenheden ˚dH står for ”grad Deutsche Härte” – altså et mål for samlet vandhårdhed. Samme målenhed bruges til at bestemme hårdheden af det vand, der kommer ud af din egen vandhane.

  Hvis den generelle hårdhed i totalen er for høj, så kan du reducere det ved at tilsætte regn-, destilleret- eller osmosevand.

  Vigtige fordele:

  • Let og sikker mål af karbonathårdheden
  • Brugbart i fersk- og saltvandsakvarier samt havedamme
  • Trin-for-trin testvejledning medfølger
  • Den generelle hårdhed sikre trivslen for dine fisk

  Tetra GH Test skal holdes uden for rækkevidde for børn og ild.

 • Dyregruppe Akvarie