TETRA KH TEST
Varenummer: 4004218723559
.
DKK 61,95
DKK 49,56 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarieplejemidler
 • Tetra KH Test er til dig, der ønsker en let og sikker måling af karbonathårdheden i vandet. For at dette produkt er relevant for dig, så er du enten ejeren af et akvarie med salt- eller ferskvand, eller også har du en havedam. 

  Der skal altid være et indhold af bikarbonat i vandet. Biarbonat er ioner, der findes i vandet på samme måde som der findes calcium og magnesium. Bikarbonat forebygger bland andet at PH-værdien pludselig falder. 

  Med i købet medfølger 1x 10 ml testprodukt, 1 beholder, der kan måle op til 15 ml, en instruktionsmanual samt anbefalinger for brug. Du fremmer målenøjagtigheden ved at teste med 10 ml vand. 

  Når du anvender testen skal du have for øje, at den generelle karbonathårdhed i vandet skal ligge mellem 3-10 ˚dH for ferskvandsakvarier og havedamme og 8-10 ˚dH i saltvandsakvarier. Måleenheden ˚dH står for ”grad Deutsche Härte” – altså et mål for samlet vandhårdhed. 

  Karbonathårdheden er sjældent for høj i havedamme og saltvand, men skulle situationen opstå, brug da pH/KH Minus. Hvis hårdheden er for lav: brug pH/KH Plus.

  Vigtige fordele:

  • Let og sikker mål af karbonathårdheden
  • Brugbart i fersk- og saltvandsakvarier samt havedamme
  • Trin-for-trin testvejledning medfølger
  • Karbonatindholdet forhindrer pludseligt fald i PH-værdien


  Tetra KH Test skal holdes uden for rækkevidde for børn og ild.

 • Dyregruppe Akvarie