TETRA TEST PH RÆKKER TIL 50 TEST
Varenummer: 4004218745827
.
DKK 69,95
DKK 55,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarieplejemidler
 • Tetra pH Test er til dig, der ønsker en let og sikker måling af den pH-værdien i vandet. For at dette produkt er relevant for dig, så er du enten ejeren af et akvarium med salt- eller ferskvand, eller også har du en havedam. Testen giver et mål på surhedsgraden i akvarievandet.

  Der skal altid være et indhold pH i vandet, så det er vigtigt at du holder værdien inden for de anbefalede værdier, der er oplyst i den manual, der medfølger testsættet.

  Husk også på, at pH-værdien i et akvarium varierer i løbet af dagen. Ved dagslys er værdien f.eks. højere end om natten. 

  Når du anvender testen skal du have for øje, at den optimale pH-værdi i vandet ikke er ens ift. fersk- og saltvandsakvarier. Selve måleenheden måler pH-værdier mellem 5-10. Den helt specifikke værdi, der er vigtig for dig afhænger også af, hvilke fisk du har. Alt dette står også beskrevet i instruktionsmanualen, så du er godt klædt på inden du begiver dig ud i vandtestningen. 

  Er værdierne i dit akvarium ikke inden for de anbefalede grænser, så kan du hurtigt og nemt regulere værdierne. Er værdierne for høj kan du sænke dem igen med pH/KH Minus. Er værdierne derimod for lave kan du sænke dem igen med Tetra pH/KH Plus. 

  Hvis du har en havedam, så kan du blot lave delvist vandskift. 

  Vigtige fordele:

  • Let og sikker mål af pH-værdien
  • Brugbart i fersk- og saltvandsakvarier samt havedamme
  • Trin-for-trin testvejledning medfølger
  • Den mest optimale pH-værdi sikrer trivslen for dine fisk

  Tetra pH Test skal holdes uden for rækkevidde for børn og ild.

 • Dyregruppe Akvarie