AKVASTABIL FUSION AKVARIESKAB 200 X 60 X 75 CM
Varenummer: 5701883292142
.
DKK 2.999,94
DKK 2.399,95 ekskl. moms
 •  
GRATIS FRAGT ER GÆLDER KUN TIL BRO-FASTE ØER!


Mere information

Bestsælgende varer i Akvarier & Borde
 • BEMÆRK SIKKER FRAGT GEBYR!

  Fragtomkostninger for akvarier vil blive tilføjet ved checkout på 299,- DKK.
  Det er for at sikre at dit akvarie kommer helt og sikkert frem med Danske fragtmænd.

  Akvariemøblerne til FUSION er designet til moderne hjem og moderne mennesker med minimalistisk design og store, rolige flader med elegant aluminiumsprofil mellem lågerne. 
  Skabet er fremstillet i solid hvid melaminplade. De bærende dele er 19 mm tykke og låger og hylder er 16 mm tykke. Det flotte afstandsstykke mellem lågerne er en massi aluminiumsprofil med integrede false, der gør det let at få fat i lågernes kanter. Som ekstra sikkerhed mod vand- og fugtskader, er der limet kantbånd på alle skabets kanter, også dem der ikke kan ses. 
  På bagsiden af skabet er der to store genneføringshuller, så du kan føre ledninger og filterslanger ud og ind af skabet. Der er også hul i skillepladen, så du kan trække ledninger og slanger mellem skabets indvendige rum. 
  Reolen har kraftige, integrede fødder, der let kan justeres inde fra skabet, også når akvariet er sat op. Vær opmærksom på om du stiller dit møbel og akvarie op på et eftergivende trægulv, da stilleskruerne overfører vægten og trykket på ganske små områder og guldbrædderne derfor kan sætte sig med tiden.
  Møblet leveres med tre hylder, som du kan placere i skabet, som du har lyst. 

 • Dyregruppe Akvarie
  Brand Akvastabil