AKVASTABIL MOVE AKVARIESKAB 130 X 50 X 79 CM
Varenummer: 5701883242222
.
DKK 3.874,94
DKK 3.099,95 ekskl. moms
 •  
GRATIS FRAGT ER GÆLDER KUN TIL BRO-FASTE ØER!


Mere information

Bestsælgende varer i Akvarier & Borde
 • BEMÆRK SIKKER FRAGT GEBYR!

  Fragtomkostninger for akvarier vil blive tilføjet ved checkout på 299,- DKK.
  Det er for at sikre at dit akvarie kommer helt og sikkert frem med Danske fragtmænd.

  Hvis du har et Akvastabil Move-akvarie, kan du fuldende looket i dit hjem ved at stille det på dette akvarieskab, der er designet til at passe perfekt sammen med akvariet. Designet til moderne hjem og moderne mennesker og med enkle, rolige flader.

  Skabet er fremstillet i lakerede MDF-plader, der giver en fin og glat overflade. Gavlpladerne er 35 mm tykke og hylderne er 19 mm, mens alle indvendige dele samt bagsiden er fremstillet i 18 mm hvid melamin, der giver et godt hvidt lys inde i skabet. 

  Skabet har flytbare hylder og udtagelig skillevæg i to dele, så du kan indrette dit skab, præcist som du vil. Du kan bruge skabet til at opbevare alt der hører til akvariet, eks. udvendig pumpe, strømforsyning, foder, plantegødning og fiskenet. 

  Skabet har på bagsiden store gennemføringshuller, så du nemt at føre iltslanger og ledninger ind i skabet. Hvis du ikke er interesseret i at føre slangerne langs bagsiden af skabet og akvariet, kan du benytte de huller, der er i bundglasset af dit MOVE-akvarie. Skabet har tilsvarende huller, så du kan få slangerne ind i skabet. 

  Lågerne er udført med magnetlukning, der åbner ved et let tryk og de kraftige hængsler har indbyggede fjedre, så lågerne springer op, når de åbnes. 

  Skabet er designet uden stilleskruer, men har du behov for at planere skabet, hvis gulvet ikke er 100 % plant, kan du tilkøbe justerbare ben.

 • Dyregruppe Akvarie
  Brand Akvastabil