Aqua-el ultra scape 60l forest sæt m. kabinet
Varenummer: 42123428
Standard salgspris DKK 2.250,00
DKK 1.950,00
DKK 1.560,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Akvarier & Borde
 • UltraScape sæt + kabinet

  Hvad er Aqua-el Ultrascape 60?

  Det er et akvarie og et skabssæt som er designet til at tilbyde de perfekte forhold for din aquascaping oplevelse!
  Hvert ultrascape akvariesæt er bygget på med selve akvariet i fokus.
  Det er lavet af 10 mm tykt glas og gennemsigtig silikone for at levere en panoramaudsigt over dit værk.

  De perfekte proportioner af UltraScape Set-tankene giver dig mulighed for at skabe ethvert arrangement, både eksperimentelt og baseret på klassiske regler. Gennemsigtig silikone, forskydningsfuge, polerede, slebne kanter og præcis glassammenføjning udgør en vigtig finish på premium klasse tanke.

   

  Bygget omkring akvariet er en elegant dedikeret lampe udstyret med AquaEl Leddy rørbelysning 2x14W Plant og 2x14W Sunny. Den ramme af belysningsopsætning er specielt designet til at forbedre de naturlige eller kunstige planter og dekorationer du har sat i dit Ultrascape.
  En af dens fordele er muligheden for at udskifte individuelle elementer. Lampen er placeret på en æstetisk ramme med justerbar højde. Ved at tilføje kabelindpakningen, sørges der for at sættets udseende bliver forfinet i alle detaljer.

  Under din flotte og elegante belysning finder du den let komplementære og skridsikre akvariemåtte også fra Aqua-EL. Efterfulgt af Ultrascape kabinettet, som understøtter akvariet og tilbyder en utrolig stabilitet.
  Alt i sættet er perfekt for øjets stilhed, og det er svært ikke at nyde sættet i sin helhed alene.
  Alt i alt er akvariet en super kandidat til ethvert aquascaping og vigtigst af alt – det passer godt i ethvert hjem.

   

  UltraScape Set akvariesæt er skabt med entusiaster i tankerne og designet i samarbejde med den professionelle aquascaper Michał Adamek. Sættene er kendetegnet ved ideelle dimensioner, genkendt af aquascapers, harmoniske proportioner og æstetisk tilbehør. Opti-glas, en åben tank lavet af tykt glas, der ikke kræver yderligere forstærkninger, et justerbart stativ med Leddy Tube-belysning og et usædvanligt design er blot nogle af fordelene ved UltraScape-sættet.

  UltraScape-sættet er også ledsaget af dedikerede skabe. Skovskabets sorte satin- og finerede finish samt sneskabets satinfinish er udvalgt i tråd med tidens trends inden for boligindretning. Alle modeller af skabe kan indeholde AQUAEL eksterne filtre - Ultramax og Ultra Filter. Et ekstra element i UltraScape-skabene er specielle huller til slanger på siderne. De tillader filteret at være helt lukket inde i kabinettet og placerer bekvemt rørene på siden af ​​tanken. Skabene er desuden udstyret med hylde til tilbehør og ben med justerbar højde. UltraScape Cabinet 60 leveres komplet med 6 ben, mens UltraScape Cabinet 90 har 9 ben. Denne mængde sikrer stabilitet og jævn vægtfordeling, selv under de tungeste arrangementer.

   

  UltraScape-sæt fås i to størrelser: 60x30x36 cm og 90x60x45 cm og i to farveversioner: sne og skov.