Leddy 60 Day & Night 54 Ltr. sort
Varenummer: 42122438
.
DKK 598,00
DKK 478,40 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvarier & Borde
 •  

  Går du også med tankerne om at starte et akvarie op, men ved ikke hvor du skal starte?
  - Her har du muligheden for at få dig et starterakvarie fra producenten Aqua-EL, som har formået at fremstille et glimrende eksempel på et starterakvarie, som kan dække langt de fleste behov for en nyopstartet akvarie entusiast!

  AQUAELs bestseller i ny version. Takket være den nye DAG & NAT belysning kan du også beundre dit akvarium om natten! De nye Leddy akvariesæt inkluderer et cover med den nyeste LED-belysning, der integrerer både dag- og natbelysning. Derudover er sættet udstyret med et effektivt filter og en automatisk varmelegeme. Leddy sættet giver dyr og akvarieplanter sikkerhed og optimale levevilkår. Det er ideelt som et prydakvarium, der er nemt at vedligeholde, også for begyndere akvarister.
  Leddy Day & Night er en ny version af akvariesæt med dag- og natbelysning. Alt sammen takket være de mest moderne LED-systemer med 3 lystilstande i Day & Night-muligheden (Solrig, Daggry og Nat). Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at hvert sæt ikke kun er udstyret med integrerede LED-lamper, men også et effektivt ASAP 300 eller 500 filter tilpasset tankens kapacitet. Sættet indeholder elektroniske akvarievarmere af glas FIX 50 eller 100. Udover smukt håndværk og perfekt designet belysning tilbyder Aquael en tank, der primært er designet til fisk og andre vandlevende væsner. Hvert sæt vil sikre sikkerhed og optimale levevilkår. Dette er dog ikke enden på dets fordele.

  SÆT FORBEREDT TIL BRUGERE OG DYR

  Akvariet med belysning fra denne serie er en energibesparende, brugervenlig tank med integreret dæksel og belysning installeret i den. Hvert sæt er klar til at blive styret med vegetation og fås i to farveversioner, hvor betrækket er hvidt eller sort. Vi gør opmærksom på, at akvariet med nat- og dagbelysning fås i flere størrelser, og dermed med forskellige kapaciteter. Vi anbefaler at købe SOCKET link DUO akvariecontrolleren med mobilapplikationen, som giver dig mulighed for at fjernstyre belysningen i tanken. Vi opfordrer dig til at vælge en bestemt model og afgive en ordre. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

  Mål:60x30x30cm
  Liter:54L

 • Brand Aqua-El