Ultrascape 60 forest akvarie
Varenummer: 5905546327565
.
DKK 1.295,00
DKK 1.036,00 ekskl. moms
 •  
64,8L akvarie


Mere information

Bestsælgende varer i Akvarier & Borde
 • Et moderne og elegant akvariesæt skabt til entusiaster. Designet af Aquael ingeniører i samarbejde med Michał Adamek, europamester i aquascaping. Ultrascape blev præsenteret på indenlandske og udenlandske messer, hvor det blev meget værdsat af besøgende. Han var den officielle tank ved European Aquascaping Championship 2020

  Ultrascape er den perfekte løsning til akvarieentusiaster, der sætter pris på produkter, der kombinerer høj kvalitet og elegant udseende. Sættet er kendetegnet ved dimensioner, der genkendes af aquascapers, harmoniske proportioner og æstetisk tilbehør. Dette giver dig mulighed for at skabe alle slags arrangementer, både eksperimentelle og dem, der er baseret på klassiske regler.

  Perfekt gengivelse af naturlige farver

  Akvariet fra sættet er lavet af højkvalitets Optiwhite glas med en tykkelse på 6 mm. Den er kendetegnet ved enestående gennemsigtighed og afspejler perfekt de naturlige farver på planter og akvariedekorationer. Tankens vinduer var limet med farveløs silikone, og deres kanter blev omhyggeligt poleret. Dette giver akvariet lethed og elegance.

  Designer lysarmatur

  Sættet indeholder en effektiv lysarmatur lavet af aluminium. Afhængig af den valgte model - Hvid eller Skov - fås den i sort eller hvid. Armaturet har tre Aquael Leddy Tube belysningsmoduler, der nemt kan udskiftes. Individuelle lampemoduler forsynes af et separat kabel udstyret med en kontakt. For fuldt ud at udnytte sættets dekorative potentiale har vi tilføjet et dæksel til ledninger.

  Funktionelt skab

  UltraScape-sættet er også ledsaget af et dedikeret kabinet. Den sorte satin- og finerede finish i skovversionen og satinfinishen på sneskabet matcher perfekt de aktuelle trends inden for indretning. Skabets sidevægge er udstyret med specielle åbninger til slanger, hvilket giver mulighed for bekvem placering af elektriske kabler på tankens sidevæg. Skabene har også en hylde til tilbehør og højdejusterbare fødder, hvilket sikrer stabilitet og jævn vægtfordeling, selv under de tungeste arrangementer.

  UltraScape-sæt fås i to størrelser: 60x30x36 cm og 90x60x45 cm og i to farver: sne og skov. Begge kabinetmodeller rummer Ultramax eksternt filter og Ultra Filter (filter medfølger ikke). Sættet indeholder også en måtte under akvariet.

 • Brand Aqua-El