Comfort Zone Platinium 250 W
Varenummer: 42121220
.
DKK 315,00
DKK 252,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Akvarievarmelegemer
 • PLATINIUM VARMER

  BEDRE END GULD

  PLATINIUM glasvarmerne har en elektronisk højpræcisionstermostat. Temperaturen kan indstilles i området mellem 20 og 33°C og opretholdes med en nøjagtighed på 0,5°C eller bedre. Varmelegemet har en keramisk køleplade og et indbygget elektronisk termometer. Intuitiv temperaturjustering gør den nem at bruge.

  PRODUKT BESKRIVELSE
  PLATINIUM HEATER er en innovativ glasvarmer produceret af AQUAEL. Den er udstyret med en elektronisk højpræcisionstermostat. Temperaturerne kan indstilles i området mellem 20 og 33 °C og opretholdes med en nøjagtighed på 0,8 °C (+/-0,4 °C). Varmelegemet kan prale af ONE TOUCH-systemet til intuitiv temperaturjustering, en keramisk køleplade og et indbygget elektronisk termometer. Hver prøve gennemgår computerstøttet test på AQUAELs laboratorium. Da termostaten er fuldt elektronisk styret, har disse varmeapparater, i modsætning til andre kommercielt tilgængelige produkter, ingen mekaniske kontakter eller andre slid-udsatte bevægelige dele. Dette garanterer en lang, fejlfri levetid for at opretholde optimale termiske forhold i tanken. PLATINIUM HEATER-serien omfatter 8 modeller med effekt fra 25 til 300 W.

  Produktfordele:

  en bred vifte, højpræcision elektronisk termostat (+/- 0,4 °C)
  termostaten er fuldt elektronisk styret, hvilket betyder, at der ikke er nogen fejludsatte mekaniske dele
  indikation af den aktuelle temperatur på vand i tanken
  let aflæselig indikation af den indstillede temperatur
  hver prøve gennemgår computer-assisteret test og kalibrering på AQUAELs laboratorium for at sikre præcision og sikkerhed ved drift

 • Brand Aqua-El