Component C 2000 ml
Varenummer: 49832406
Standard salgspris DKK 198,00
DKK 119,00
DKK 95,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Aquaforest lab SAVE
  • Komponent C er designet til at komplementere mindre mangler af jod og fluor i et havakvarium. Skimmer og filtreringsmedier har en tendens til at fjerne sporstoffer fra vandet i det lukkede akvariesystem, hvilket gør tilskud af mikronæringsstoffer nødvendigt. I marine akvarier er jod ansvarlig for de generelle cellers funktion og for overførslen af ​​næringsstoffer. Fluor deltager i forkalkningsprocessen og understøtter skeletvævsudvikling. Brugen af ​​komponent C sikrer, at indholdet af jod og fluor i vand holdes på samme niveau som i naturligt havvand. På grund af den perfekte balance mellem indholdet af jod og fluor styrker komponent C farven af ​​hårde koraller. Det påvirker markant intensiteten af ​​blå og violet farve og understreger også den hvide farve af SPS-koraller. Sikker koncentration af præparatet minimerer risikoen for overdosis af mikronæringsstoffer, derfor kan komponent C også bruges af uerfarne akvarister.

    Dosering: I blandede rev akvarier 5 ml pr. 100 l vand en gang om ugen. Dosis kan også tilpasses kalkforbruget – 1 ml for hver 20 ppm/100 l vand. I akvarier kørt med Balling metode – 20 ml/1 l KH Buffer opløsning. Ved brug af komponent A, B, C skal der holdes et 5-minutters tidsinterval mellem hver dosis.

    Værd at vide: Bland eller opbevar ikke komponenter i én beholder. Produkt kun til akvariebrug. Opbevares på et køligt sted væk fra lyset. Holdes væk fra børn.

  • Brand AquaForest