Petwalk plastik-rampe, 156×40 cm
Varenummer: 4011905039398
Standard salgspris DKK 569,00
DKK 549,00
DKK 439,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Biludstyr & Sikkerhedsseler
 • Trixie Friends On Tour Petwalk hunderampe er en smart og praktisk foldbar rampe til hunde op til 90 kg. 

  Nogle hunde kan få problemer med ryg, hofter, led og generel bevægelighed, når de bliver ældre. Det kan føre til, at de kan få svært ved at bevæge sig op og ned, hvor der er trin, eksempelvis ind og ud af bilen og op og ned af sofaen. Denne rampe kan hjælpe de hunde, der har svært ved bevægeligheden, da den skaber en lige gangsti uden trin, så din hund kan komme op og ned. 

  Rampen er udstyret med skridsikre gummifødder, så den står godt og sikkert og den er belagt med en skridsikker gummibelægning, der er forhindrer din hund i at skride. På den måde er rampen helt sikker at bruge for din hund. 

  Denne rampe er foldbar på midten, så den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug og så den nemt kan være bag i bilen, når I er på tur. Den vejer 4,5 kg og er udført i plastik, der er nemt at rengøre. 

  Rampen kan også bruges forebyggende til yngre hunde, så de ikke overbelaster deres krop, når de skal op og ned. Rampen er især et godt køb, hvis du har en gravhund, da gravhunde har lettere ved rygskader, når de skal hoppe op og ned. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Brand Trixie