CUDDLY TUNNEL FOR KANINER/MARSVIN 27x21x80 cm
Varenummer: 4011905631028
Standard salgspris DKK 269,00
DKK 229,00
DKK 183,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Gnaverhuse
 • Trixie Cuddly Tunnel Gnaver er en flot og blød legetunnel til alle gnavere, men størrelsen gør den oplagt til kaniner og marsvin. Den flotte beige farve sørger for, at den passer ind i alle hjem.

  En legetunnel som denne er lavet i plys, der er en blød form for polyester, som kan holde dit kæledyr varmt og sørge for tryghed når du ikke er hjemme. For at gøre det nemt for din kanin eller marsvin at gå ind og ud af sin legetunnel, er både indgang og udgang forstærket. Så kollapser den ikke over din kanin eller dit marsvin, som kan blive bange hvis den ikke kan finde ud igen. 

  Selve tunnelen er blød, som giver dit kæledyr en effekt af at skulle "grave" sig igennen. Det gør det ekstra sjovt for din gnaver at bruge sin legetunnel, der stimulerer den til naturlig leg. Du kan både bruge denne Trixie Cuddly Tunnel Gnaver indeni buret, måske som en hyggehule, eller du kan placere den ude på gulvet på værelset, når du leger med din kanin eller marsvin.

  Fordele ved Trixie Cuddly Tunnel Gnaver:

  • Blødt plys med en flot farve
  • Dyrevenlig legetunnel/hyggehule
  • Forstærket indgang og udgang
  • Pladsbesparende opbevaring


  Det er en god idé at have en tunnel til dit kæledyr, som kan være med til at aktivere den i løbet af dagen. De to ind- eller udgange er en dyrevenlig måde at skabe hygge og differentiering på.

   

 • Dyregruppe Gnaver
  Brand Trixie