Adult Weight Control Medium 12 kg
Varenummer: 8710255121901
Standard salgspris DKK 449,00
DKK 369,00
DKK 295,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Eukanuba Adult Light Medium hundefoder har et reduceret fedtindhold og giver den optimale daglige mængde af proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler for en sund og vital hund. Dette hundefoder er udviklet specielt til voksne mellemstore hunde, der kæmper med lidt for meget fedt på sidebenene. Med Eukanuba Adult Light Medium hundefoder får din hund lettere ved at opnå og bevare sin idealvægt.

  Eukanuba Adult Light Medium hundefoder er en komplet, velafbalanceret kost med et reduceret fedtindhold. Derudover indeholder hundefoderet den helt rigtige kombination af alle de essentielle næringsstoffer, som inaktive hunde eller hunde med tendens til overvægt behøver. Derudover indeholder Eukanuba Adult Light Medium hundefoder primært kalkun og kylling som animalske proteiner. Disse proteiner er letfordøjelige, hvilket hjælper med at sikre en sund fordøjelse hos din hund. Endelig hjælper de animalske proteiner af høj kvalitet din hund med at opbygge en stærk muskulatur.

  Foderpillen i Eukanuba Adult Light Medium hundefoder er udformet på en sådan vis, at den hjælper med at opretholde en god mundhygiejne og modvirke tandproblemer med helt op til 80%.

  Vigtige fordele

  • Et komplet fuldfoder til voksne mellemstore hunde
  • Indeholder 40% mindre fedt end almindeligt fuldfoder 
  • Består af animalske proteiner af høj kvalitet
  • Kylling og kalkun er de primære animalske proteiner
  • Indeholder hverken farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Eukanuba