ARION ADULT GIANT HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055420
.
DKK 459,00
DKK 367,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Arion Original Adult Giant Breed hundefoder er tilsat smagen af kylling og ris. Foderet er sammensat specifikt til voksne hunde af meget stor race, der har et gigantisk energimæssigt behov.

  Her får du et glutenfrit fuldfoder, som kan optimere din hunds livskvalitet ved at understøtte ledfunktionerne. Foderpillen er udformet med en afpasset størrelse og konsistens, for også at styrke hundens kæber.

  Vægtreducerende hundefoder
  Med 40 års ekspertise, har Arion naturligvis erfaret at en Newfoundlænder hund, der jo vejer en del mere end en Boston Terrier, belaster skelettet mere grundet sin tunge vægt. Det kan forårsage store smerter hos din hund, som resultat af leddenes overbelastning. Hundens aktivitetsniveau daler og vægten stiger, men den onde spiral kan brydes med den rigtige kost og tilskud til ernæring.

  Arion Original Adult Large er en kalorielet fuldtidskost, som kan tage hensyn behovet for vægtregulering. Der er i stedet tilsat rigeligt med proteiner, de sunde fedtstoffer samt mange vigtige ernæringsstoffer. Hundefoder fra Arion kan dække en optimal, daglig kost for din gigantiske hunderace.

  Bidrager til sunde led
  Fra skaldyr kan du udvinde glucosamin og chondroitin, som er sundhedsfremmende for hundens ledbrusk. I en foderpille fra Arion Giant Breed, kan du forvente, at sammensætningen også smører og bidrager til en forstærket opbygning af hundens skelet. Det vitaminlignende stof L-carnitin fra aminosyrer, der bidrager til en øget fedtforbrænding, kan minimere overvægt og risikoen for overbelastning af hundens led.

  Vigtige fordele:

  • Glutenfrit foder
  • Specialkomponeret opskrift til kæmpe hunde
  • Glucosamin og chondroitin styrker ledbrusken
  • Rig på laks og fiskeolie med omega-3 og omega-6
  • Foderpillen er udviklet med smag og ekstra bid

  Arion Original Adult Giant Breed er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Kylling
  Brand Arion