ARION ADULT KORNFRIT LAKS HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970049610
Standard salgspris DKK 539,00
DKK 431,20
DKK 344,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Arion Original kornfrit hundefoder med laks og kartoffel, tilbyder din hund et komplet og afbalanceret fuldfoder. Dette foder er beregnet til alle voksne hunde. Arions hundefoder er kornfrit, glutenfrit, højt optageligt og ekstremt velsmagende med 100% naturlige ingredienser. Det hjælper sarte hunde til et optimalt helbred, da det ikke indeholder gluten.

  100% glutenfrit hundefoder
  Foderet er især velegnet til hunde, med tendens til tør og sensitiv hud. Hunde kan opleve reaktioner, hvis de er overfølsomme overfor gluten i korn. Gluten er et protein, som du kun finder i kornets frøhvide. Reaktioner fra overfølsomhed overfor gluten, kan medføre skader i foringen på tyndtarmen. Det forhindrer optagelsen af alle de vigtige vitaminer, mineraler samt energi fra hundemaden.

  Næringstofferne bliver i mindre grad absorberet og går i stedet tabt. Hundens immunforsvar bliver derved nedsat over tid og det kan medføre fatale konsekvenser med følge af tynd afføring og dårlig mave. Gluten kan du kun finde i kornprodukter såsom hvede, rug, byg eller havre.

  Flere og flere dyrlæger er også blevet tilhængere af korn- og glutenfrie produkter, eftersom det høje indhold af kulhydrater i kornprodukter har vist sig at være årsag til overvægt, fordøjelsesproblemer, dårlig mave m.m. hos mange hunde i dagens Danmark.

  Sundt hundefoder med omega-3
  Arions hundefoder er tilsat den fedtindholdige laks og fiberholdige kartofler. Det er desuden et kornfrit, glutenfrit og reaktionshæmmende alternativ til alt det traditionelle hundefoder med billige tilsætningsstoffer. Sammensætningen af smagfuld laks, har et højt indhold af omega-3 og omega-6, som giver en blank, sund hud og pels med hjælp fra de sunde fedtsyrer.

  Det er primært arktiske krill, som udgør kilden til omega-3 i Arions glutenfrie hundefoder, og det øger optagelsesevnen på det intracellulære niveau med op mod 40% for din hund. Den animalske proteinkilde er laks, som sikrer en optimal fordøjelse og bevarer hundens stærke muskler.

  Vigtige fordele:

  • 100% kornfrit (indeholder heller ikke ris)
  • Glutenfrit hundefoder til sarte maver
  • 100% naturligt fuldfoder
  • Minimum optagelighed på 90%
  • Ingen anvendelse af sojaprotein
  • Omega-3 & omega-6 fedtsyrer

  Arion Original Kornfrit Hundefoder med laks og kartoffel er et 100% naturligt, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Voksen
  Egenskaber Kornfrit
  Smag Fisk
  Brand Arion