ARION FRESH ACTIVE HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055796
Standard salgspris DKK 349,00
DKK 279,20
DKK 223,36 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Dette fantastiske Active fuldfoder til voksne hunde mellem 10-45 kg fra Arion Fresh er et førsteklasses produkt med førsteklasses ingredienser. En sammensætning af L-carnitin, glucosamin og chondroitin samt zink og E-vitamin sikrer, at her har en kombinationen af et foder, der er perfekt til hunden, der er ekstra aktiv i det daglige. 

  En hund, der er meget aktiv er afhængig af, at muskelmassen beskyttes, når der skal genereres energi til dagligdagens gøremål. Det er her L-carnitin kommer ind i billedet. L-carnitin er nemlig super godt til at omdanne fedt til energi.
  I dette nye koncept med Arion Fresh Active får din hund nemlig kun det bedste fra naturens verden.

  Denne Fresh nyhed fra Arion har fokus på hundens immunforsvar, hurtig restituering samt beskyttelse af ledende, der er ekstra udsat, når din hund har en aktiv hverdag. Som nævnt tidligere er der både glucosamin og chondroitin i dette foder. Indholdet i denne variant er bare ekstra højt grundet behovet for ekstra ledbeskyttelse. Begge kosttilskud er byggesten til leddende. Glucosamin fremstilles af f.eks. rejeskaller, hvor chondroitin udvindes fra animalsk brusk.

  Vigtige fordele:

  • Fuldfoder til alle ekstra aktive hunde
  • Til hunde, der vejer mellem 10-45 kg
  • Med glucosamin og chondroitin
  • L-carnitin omdanner fedt til energi
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Arion