ARION FRESH ADULT M/L HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055758
 
DKK 349,00
DKK 279,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!

Mere information

Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Dette fantastiske Adult Medium/Large fuldfoder til mellem og store hunde mellem 10-45 kg fra Arion Fresh er et førsteklasses produkt med førsteklasses ingredienser. En sammensætning af hørfrø, biotin og zink samt antioxidanter sikrer, at her har du en kombinationen af et foder, der er perfekt til hunden, der har et normalts aktivitetsniveau. 

  Med denne fodervariant har Arion fokus på at styrke immunforsvaret, fremme sundheden i hud og pels samt sikre hundens vitalitet. En sund tarmflora sikrer en sund hund. Derfor er der som sagt en masse gode antioxidanter i dette foder, der bidrager til velværen.

  Arion Fresh Adult Medium/Large er udviklet til at støtte de firbenede venner – uanset om din hund vejer 10 eller 45 kg. Dette tørfoder indeholder biotin, så der er simpelthen tænkt rigtig alsidigt, da Arions ernæringseksperter udviklede dette foder.  
  Der er faktisk intet kemisk hokus pokus i forhold til indholdet af biotin selvom navnet måske er ukendt. Biotin findes nemlig i mange forskellige fødevareprodukter. Blandt andet havregryn, som er genkendt af de fleste.

  Vigtige fordele:

  • Fuldfoder til alle voksne hunde mellem 10-45 kg
  • Med biotin, hørfrø og zink
  • Med brændenælde, morgenfrue og kamille

  Arion Fresh Adult Medium/Large hundefoder indeholder naturlige plantefibre, der er særligt udvalgt af Arions egne ernæringseksperter.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Arion