ARION FRESH ADULT SMALL HUNDEFODER 7.5 KG
Varenummer: 5414970055734
 
DKK 229,00
DKK 183,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Som ejer af en lille hund ved du også, at små hunderacer er de rene energibundter. Derfor har små hunderacer også et større energibehov end store racer. Arion Fresh Adult Small hundefoder er et velafbalanceret hundefoder, som er udviklet specielt at dække de ernæringsmæssige behov hos små hunderacer, dvs. hunde med en voksenvægt under 10 kg.

  Arion Fresh Adult Small hundefoder er et letfordøjeligt hundefoder, som er lavet af kvalitets ingredienser. Arion Fresh Adult Small hundefoder er rigt på energi og foderets form, tekstur og størrelse er skræddersyet til små hundemunde. Foderpillernes specielle tekstur hjælper med at forebygge tandproblemer hos hundene. Arion Fresh Adult Small hundefoder er kendetegnet ved letfordøjelige animalske proteiner i form af fersk kylling og essentielle fibre, som fremmer en sund fordøjelse. Derudover er Arion Fresh Adult Small hundefoder fyldt med gode antioxidanter, der styrker din hunds immunforsvar. Arion Fresh Adult Small hundefoder er beriget med urter, gær og en sund blanding af vitaminer og mineraler. Arion Fresh Adult Small hundefoder indeholder også fedtsyrer i form af blandt andet hørfrø, som er en naturlig kilde til omega-3. Fedtsyrerne hjælper med at fremme en sund hud og pels hos din hund.

  Vigtige fordele

  • Afbalanceret hundefoder til små hunderacer
  • Lavet af førsteklasses ingredienser
  • Letfordøjeligt og velsmagende
  • Indeholder fersk kød
  • Fyldt med antioxidanter der fremmer et stærkt immunforsvar
  • Hjælper med at opretholde en sund hud og pels
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Arion