ARION FRESH JUNIOR HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055710
 
DKK 349,00
DKK 279,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Som nybagt hvalpeejer har du sikkert fået ørerne tudet fulde af, at det første leveår er særligt vigtigt for din hvalp med henblik på dens fysiske og mentale udvikling. Dette er ikke helt uden grund.

  I løbet af de første tolv måneder vil din hundehvalp nemlig vokse med lynets hast og derfor er dens ernæringsmæssige behov også tilsvarende store. Din hvalp vil skulle bruge masser af energi på at udvikle sine knogler, led og bevægelsesapparat. Derfor vil det også være nødvendigt at fodre den op til seks gange om dagen, indtil den er fire måneder gammel. Når din hvalp så runder de 6 måneder vil tre måltider om dagen være tilstrækkeligt. 

  Arion Fresh Junior hundefoder er kendetegnet ved, at det indeholder førsteklasses ingredienser, som er blevet nøje udvalgt til din hvalp. Arion Fresh Junior hundefoder er et afbalanceret og letfordøjeligt foder, der sikrer din hvalp alt det, den behøver for en sund udvikling. Arion Fresh Junior hundefoder er fyldt med nyttige kulhydrater, fuldkorn, fersk kylling og indeholder vitaminer, mineraler samt urter som kilde til antioxidanter.

  Arion Fresh Junior hundefoder indeholder også hørfrø, fiskeolie (en kilde til omega 3), zink og biotin for at hjælpe med at sikre din hvalp en sund hud og pels.  Endelig indeholder fiskeolien de fedtsyrer, som hvalpen behøver for at styrke sin læringsproces (DHA).

  Vigtige fordele

  • Afbalanceret hvalpefoder med førsteklasses ingredienser
  • Understøtter udviklingen af hvalpens naturlige immunforsvar
  • Letfordøjeligt og velsmagende
  • Indeholder fersk kød
  • Hjælper med at opretholde en sund hud og pels
  • Styrker hvalpens læringsproces ved hjælp af essentielle fedtsyrer fra fiskeolie
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Hvalp
  Smag Kylling
  Brand Arion