ARION FRESH SENIOR LIGHT HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055772
Standard salgspris DKK 349,00
DKK 279,20
DKK 223,36 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Dette fantastiske Senior Light fuldfoder til ældre og mindre aktive hunde mellem 10-45 kg fra Arion Fresh er et førsteklasses produkt med førsteklasses ingredienser. En sammensætning af L-carnitin, glucosamin og chondroitin samt naturlige plantefibre sikrer, at her har du en kombinationen af et foder, der er perfekt til hunden, der elsker at ligge og nyde livet i sofaen eller hundekurven. 

  Når din hund ældes, ændres dens behov også. Arion Fresh Senior Light er udviklet til at støtte de firbenede venner, der er blevet ældre – eller dem med tendens til overvægt. Foderet er fyldt med næringsstoffer og ingredienser, der hjælper med at forlænge jeres venskab.

  Fysisk aktivitet kan være udfordrende for aldrende hunde - eller hunde med en tendens til overvægt. ARION Fresh Senior Light er tilsat L-carnitin for at stimulere omdannelsen af fedt til energi – hvilket hjælper din hund med at forbrænde dens fedtreserver og bevare sin værdifulde muskelmasse. L-carnitin bidrager til et sundt og stærkt bevægeapparat.

  Vigtige fordele:

  • Fuldfoder til alle ældre og mindre aktive hunde
  • Til hunde, der vejer mellem 10-45 kg
  • Med glucosamin og chondroitin og L-carnitin
  • Med brændenælde, morgenfrue og kamille

  Arion Senior Light hundefoder indeholder naturlige plantefibre som havre for at sikre en god mæthedsfornemmelse, der holder længe.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Arion