BHN BULLDOG 12 KG
Varenummer: 3182550719803
 
DKK 590,00
DKK 472,00 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Bulldog Adult er egnet til alle engelske bulldogs, der er blevet 12 måneder. Den engelske bulldog har behov for et specialfoder, der tager hensyn til dens følsomme hud samt fordøjelse.
  Den engelske bulldogs mange hudfolder kan medføre for forskellige hudirritationer. Folderne er det ideelle udviklingssted for hudbetændelse forårsaget af bakterier. Ved at checke, at huden er ren, og regelmæssigt rense folderne er det muligt at begrænse frembrud af disse gener.

  Grundet hundens kæbe- og hovedanatomi er den engelske bulldog disponeret for problemer med fordøjelse og vejrtrækning.  Endvidere får tarmcellerne mindre ilt, hvilket fører til en træg fordøjelse, som kan føre til rumlen i maven og oppustethed. Det er derfor meget vigtigt at tage forebyggende, ernæringsmæssige forholdsregler for at sikre hunden den bedst mulige fordøjelse. Letoptagelige proteiner fra indholdet af hvedegluten og svineprotein, uopløselige mineraler, frugto-oligosakkarider og roetrævler sikres dette nemmere og der vil derfor ikke være et behov for ekstra tilskud.

  Royal Canin Bulldog Adult reducerer dannelse af tandplak og dannelsen af tandsten udvikles langsommere. Ved hjælp af en kombination af vitaminer og aminosyrer, kombineret med essentielle fedtsyrer (omega 6 og omega 3) og zink.

  Vigtige fordele:

  • Egnet til alle voksne engelske bulldogs
  • Omega-3 fedtsyrer nærer hudens hund
  • Reducerer tandplak og tandsten

  Royal Canin sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin