BHN COCKER 12 KG
Varenummer: 3182550811538
.
DKK 629,95
DKK 503,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Cocker Adult er specielt udviklet at dække ernæringsbehovet hos udvoksede engelske og amerikanske Cocker Spaniels fra 12 måneder. Da Cocker spaniels ofte er meget glade for mad og kan have tendens til let at tage på i vægt. Dette forsøger foderret at tage højde for via sit tilpassede protein og fedt indhold. Cockeren har med sine lange ører en særligt og i manges øje specielt sødt udtryk. De lange ører kan dog let give problemer med ørerne og dette vil foderet med sit høje indhold af omega 3 fedtsyrerne EPA og DHA forsøge at forebygge bedst muligt ved at styrke hudens barriere overfor infektioner. EPA og DHA er essentielle fedtsyrer der kun kan tilførs gennem kosten og som oftes tilføres fra fisk, da disse indeholder den største mængde. En cocker spaniel er også kendt for sin blanke, bløde og rigelige pels og dette sikre den gode fedtsyresammensætning at den har de bedste muligheder for at udvikle.  

  Royal Canin cocker adult foderet har en specielt udformet foderpille, som sikrer at disse hunde tygger bedst muligt på foderet. Den specielle udformning og indholdet af kalkbindende mineraler hjælper med til  at foderpillen forebygger dannelsen af tandsten. 

  Cocker spaniels har ofte en lang levealder og kan få problemer med hjerte eller syn som ældre. Indholdet af lutein, zeaxanthin samt E- og C-vitaminer hjælper med at bremse øjenlinsens nedbrydning og deraf forsinke udviklingen af grå stær. Og det optimerede fedt og protein indhold hjælper med til at forebygge overvægt. 

  En cocker spaniel er en aktiv hunderace, der  har en oprindelse i England som jagthund til fuglejagt. Den engelske cocker spaniel var oprindeligt en mindre udgave af den lidt større springer spaniel og disse to racer blev først endeligt adskilt sidst i det 18 århundrede. Den amerikanske cocker er udspunget fra den engelske på et senere tidspunkt, hvor racen kom til Amerika og blev populær som udstillings og familiehund. Selvom de fleste cocker spaniels idag holde som familiehunde, så har de ikke glemt deres ophav og egenskaber som jagthund og er derfor en race, der har behov for megen fysisk aktivitet og lange gåture. 

  Vigtige fordele

   • God smag
   • Giver modstand mod aldersforandringer
   • Forebygger tandsten
   • Højt proteinindhold
   • Fedtsyrer, biotin og boragoolie sikre en flot og blank pels.
   • Chondroitin og glucosamin beskytter brusk og led

  Royal Canin sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

   

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin