BHN DACHSHUND 7,5 KG
Varenummer: 3182550812016
.
DKK 475,00
DKK 380,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Dachshund Adult er specialdesignet til den voksne gravhund. Hvalpen betegnes som voksen fra 10-månedersalderen og fremadrettet. Foderet er rigt på protein, fibre, Omega-3, boragoolie, calcium, fosfor, glucosamin og chondroitin. Dette indhold er sammen med ris, fjerkrækød og majs den perfekte kombination af fødevarer for gravhunden, så hundens behov for næring bliver dækket hele vejen rundt.

  Royal Canin Dachshund Adult indeholder 21% protein, 16% fedt samt et energiniveau på kun 3.542 kcal/kg. Dette fokus på foderets energiindhold har særlig betydning, da gravhunde er i høj risiko for overvægt er foderet sammensat således, at hundens vægtbalance vedligeholdes. Du og din gravhund hjælpes derfor på vejen for at minimiere denne risiko. Samtidig minimeres lugtgener fra afføringen, da foderet indholder FOS. FOS bidrager samtidig til at opretholde den optimale tarmflora. Samtidig kan frugto-oligosakkariderne i foderet hjælpe tæver, der bruges til opdræt, med at øge antistoffer i modersmælken, hvilket styrker hvalpenes immunforsvar under dieperioden.

  Royal Canin Dachshund Adult indholder natriumtrifosfat binder kalcium i spyttet og reducerer derved hundens risiko for plak- og tandstensdannelse. Dette er små hunde som gravhunde særligt udsatte for, da deres tandsæt og kæbeparti er meget småt og kompakt. Derfor har Royal Canins foderdesignere også taget hensyn til foderets udformning og konsistens, så hunden tygger på foderet i stedet for at sluge det. 

  Vigtige fordele

  • 21% protein og fjerkrækød
  • 3.542 kcal/kg skaber vægtbalance
  • Med Omega-3 fedtsyrer og antioxidanter
  • Mindsker dannelsen af plak og tandsten

  Royal Canin Dachshund Adult sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin