BHN Labrador Sterilised Adult 12 KG
Varenummer: 3182550787581
.
DKK 619,00
DKK 495,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Labrador Sterilised er fremstillet for at varetage steriliserede/kastrerede hundes behov. Dette foder er til voksne hunde. Derfor er minimumsgrænsen for dette foder 15 måneder. Uanset hundens alder har labradorer stor appetit. Det gælder både hunde- og menneskemad. Hvis man dog ikke kender til dette problem kan man let danne den konklusion, at hunden ikke er mæt. Derfor er mange steriliserede/kastrerede hunde også overvægtige. Hundenes stofskifte samt hormonniveau sænkes. Af denne årsag indeholder foderet hele 30% protein og kun 11% fedt.

  Overvægt kan have store konsekvenser for hunden. Overvægten kan forårsage store ubehageligheder i led, muskler, knogler, ryg, hofter osv. da vægten tynger hundens bevægeevne og bremser hundens aktivitetsniveau. For at hjælpe hunden så meget som muligt med at undgå ovennævnte indeholder foderet chondroitin og glucosamin. Det styrker bevægeligheden i hundens krop. 

  Labradorers pels sidder meget tæt og derfor har de fleste labradorer en strid, konstant fældende pels med en tør hud, der drysser med døde hudceller. For at komme dette til livs indeholder foderet essentielle fedtsyrer og antioxidantkompleks, der giver hud og pels et løft, så det igen bliver sundt.

  Vigtige fordele

  • Gør din hund mæt og øger fedtforbrændingen
  • Med fjerkræ, fiskeolie og psylliumfrø
  • Plejer hud og hår indefra
  • Indeholder boragoolie

  Royal Canin Labrador Sterilised sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin