BHN Rottweiler 12 KG
Varenummer: 3182550736060
.
DKK 589,00
DKK 471,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Rottweiler Adult skal anvendes fra hunden ikke længere er hvalp. Det betyder, at når din hund runder sin 18. levemåned, så skal du skifte fra hvalpefoder til dette voksenfoder og derefter fodre med dette resten af hundens liv. 

  Foderet er specielt sammensat med et fokus på racens behov for næring igennem voksenlivet. Foderet er fremstillet med 26% protein, der sikrer længere tids mæthed hos din hund efter hvert måltid. Derudover bidrager proteiner også til bevarelsen af hundens muskler. Indholdet af fedtsyrer og vitaminer tilfører energi til kroppens celler. Derudover sikrer EPA og DHA at hundens hud og pels vedligeholdes og forbliver sund og nærende. Det høje indhold af hydrolysat fra brusk og krebsdyr, bidrager til at holde hundens led og muskulatur sunde.

  Royal Canin Rottweiler Adult er specielt tilpasset rottweilerens kæber. Den opfordres til at tygge maden. Da rottweileren tygger foderet så grundigt, så vil foderets indhold af kalkbindere modarbejde dannelsen af klak og plak og derved hjælpes hunden til en sundere mundhygiejne 

  Vigtige fordele:

  • Unikt til rottweilere
  • Indeholder 26% protein
  • Med tørret fjerkrækød og roetrævler
  • Med morgenfrueekstrakt, grøn te og vindruer

  Royal Canin sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin