BHN Shih Tzu 7,5 KG
Varenummer: 3182550748032
Standard salgspris DKK 479,00
DKK 469,00
DKK 375,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Shih Tzu Adult er foderet du skal anvende til din Shih Tzu, når hunden træder ud af hvalpestadiet. Produktet skal anvendes fra hundens 10. levemåned og resten af hundens liv. Foderet er specialffremstillet til at kunne opfylde hundens behov for næring. Det er vigtigt, at din hund får den korrekte ernæring og derved kan du også følge fodervejledningen udarbejdet af Royal Canin. Ved fejlernæring af især hvalpe er der stor risiko for hunden senere i livet udvikler et svagt immunforsvar, jernmangel, dårlig tarmflora og mavefunktion, mineralmangel, plak- og tandstensdannelse. Helt generelt kan fejlernæring påvirke hundens velbefindende - nu og i fremtiden.

  Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du giver din Shih Tzu dette foder fra Royal Canin. Foderet er nemlig tilsat A-vitamin og Calcium, der beskytter knogler og immunforsvaret samtidig med at det afhjælper evt. tør hud. Derudover er foderet også rigt på jern. Jern sørger for, at ilten kommer rundt til alle kroppens organismer. Pelsens naturlige skønhed bliver fremhævet vha. en kombination af boragoolie, biotin, A-vitamin og zink. Omega-3 fedtsyrer sikrer næring til hundens hud og hår, så sundheden bevares og pelsen forholdes blød.

  Royal Canin Shih Tzu Adult hundefoder er spækket til randen med proteiner. Hele 28%. Derved sikres det, at din hund altid bliver mæt og bliver derfor klar til at lege og lære. Voksenfoderet er derudover også specielt fremstillet til at forebygge plak og tandsten, da formen på foderet opfordrer hunden til at tygge det grundigt. Hjælper med at bremse dannelsen af tandsten ved hjælp af kalkbindere og en skræddersyet foderpille med en særlig konsistens.

  Det er vigtigt, at du ligger mærke til din hunds velbefindende. Shih Tzu racen har en tendens til at danne hård mave. Sammensætningen af foderet har selvfølgelig også taget hensyn til dette og har derved fået tilsat boragoolie. Det er en essentiel fedtsyre, da hunden ikke selv kan danne dette. Det gælder alle levende dyr, men som nyfødt får man det igennem modermælken.

  Vigtige fordele:

  • Højt proteinindhold giver en mæt hvalp
  • A-vitamin og Calcium beskytter knoglerne
  • Forhindrer fejlernæring
  • Indeholder boragoolie

   

   

  Royal Canin Shih Tzu Adult foder sørger for, at din hvalp ikke bliver fejlernæret, da foderet er specialfremstillet til Shih Tzu'er.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin