BHN Shih Tzu Junior 1,5 KG
Varenummer: 3182550722605
Standard salgspris DKK 159,00
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Shih Tzu Puppy er foderet du skal anvende til din Shih Tzu hvalp. Produktet skal anvendes fra hvalpen ikke dier (ca. fra 8. uge) og til hvalpen er blevet 10 mdr. og derfor ikke længere betegnes som hvalp. Foderet er specialffremstillet til at kunne opfylde hvalpens behov for næring, når den vokser. Det er vigtigt, at din hvalp får den korrekte ernæring og derved kan du også følge fodervejledningen. Ved fejlernæring af især hvalpe er der stor risiko for hunden senere i livet udvikler et svagt immunforsvar, jernmangel, dårlig tarmflora og mavefunktion, mineralmangel, plak- og tandstensdannelse. Helt generelt kan fejlernæring påvirke hvalpens velbefindende - nu og i fremtiden.

  Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du giver din Shih Tzu hvalp dette foder fra Royal Canin. Foderet er nemlig tilsat A-vitamin og Calcium, der beskytter knogler og immunforsvaret samtidig med at det afhjælper evt. tør hud. Derudover er foderet også rigt på jern. Jern sørger for, at ilten kommer rundt til alle kroppens organismer. 

  Royal Canin Shih Tzu puppy hvalpefoder er spækket til randen med proteiner. Hele 28%. Derved sikres du, at din hvalp altid bliver mæt og bliver derfor klar til at lege og lære. Hvalpefoderet er derudover også specielt fremstillet til at forebygge plak og tandsten, da formen på foderet opfordrer hunden til at tygge.

  Det er vigtigt, at du ligger mærke til din hvalps velbefindende. Shih Tzu racen har en tendens til at få hård mave. Sammensætningen af foderet har selvfølgelig taget hensyn til dette og har derved fået tilsat boragoolie. Det er en essentiel fedtsyrer, da hvalpen ikke selv kan danne denne. Det gælder alle levende dyr, men som nyfødt får man det igennem modermælken.
  Omega-3 fedtsyrer sikrer næring til hvalpens hud og hår, så sundheden bevares og pelsen forholdes blød.

  Vigtige fordele:

  • Højt proteinindhold giver en mæt hvalp
  • A-vitamin og Calcium beskytter knoglerne
  • Forhindrer fejlernæring
  • Indeholder boragoolie

  Royal Canin Shih Tzu Puppy hvalpefoder sørger for, at din hvalp ikke bliver fejlernæret, da foderet er specialfremstillet til Shih Tzu-hvalpe af forskere, læger og andre sagkyndige på området.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Hvalp
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin