BRIT FRESH PUPPY GROWTH BEEF HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 8595602530755
Standard salgspris DKK 389,00
DKK 339,00
DKK 271,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Brit Fresh Puppy Large Growth & Joints hundefoder med oksekød er et glutenfrit fuldfoder til hvalpe af store racer

  Brit Fresh Puppy Large Growth & Joints er udviklet til hvalpen, der skal vokse sig stor og stærk. Derfor er det vigtigt, at den får en masse næring fra det rette hundefoder. Store hunde kan have anlæg for problemer med led og knogler, når de bliver ældre og Brit Fresh Puppy Large kan give din hund den nødvendige støtte.

  En hvalp har brug for et stærkt naturligt immunforsvar og her kan dette hundefoder hjælpe med sin sunde blanding af vitaminrige grøntsager og urter. Fersk oksekød lægger grundstenen til mange sunde proteiner for din hvalp, mens den vokser.

  Den fiberrige kost i Brit Fresh Puppy Large Growth & Joints kan hjælpe din hvalp til en sund tarmflora. Og serverer du dette hundefoder for din hvalp, vil din firbenede unge ven få et lækkert og velsmagende måltid, der oven i købet er glutenfrit og uden kunstige farvestoffer.

  Vigtige fordele

  • Med fersk oksekød for en forbedret smag.
  • Indeholder ingen majs, soja eller gluten.
  • Med friske urter, der understøtter et sundt helbred.
  • Rig på fibre, der giver god tarmflora.
  • Når din hvalp bliver ældre end 24 måneder, anbefaler vi at skifte foder, da din hund vil have andre ernæringsmæssige behov.

   
  Brit Fresh Puppy Large Growth and Joints hundefoder med oksekød sørger for den rigtige ernæring til din store hvalp og er helt uden kunstige farvestoffer og konserveringsmidler

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Hvalp
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Oksekød
  Brand Brit