BHN CAVALIER KING CHARLES JUNIOR 1,5 KG
Varenummer: 3182550813051
.
DKK 129,00
DKK 103,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Cavalier King Charles Puppy er foderet til hvalpe af den specifikke race. Foderet skal bruges fra hunden er afvænnet modermælken (ca. fra 8. uge) og frem til hundens 10. måned. Foderet er specielt sammensat med alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som hvalpen har behov for under den intensive vækstperiode. 

  Cavalier King Charles er en rendyrket familiehund. Racen fungerer bedst omringet af sin familie/flok. En familiehund som Cavalieren har, som alle andre, tilbøjelighed til overvægt, hvis den ikke aktiveres nok. Foderet er derfor sammensat med 30% protein, L-carnitin, antioxidanter fra grøn te og vindruer, taurin, E-, A- og C-vitaminer samt Omega-3 og boragoolie. Vitaminerne og fedtsyrerne opretholder hudens sundhed og nærer pelsen, så den bliver glat og blank.

  En lille hund som Cavalier King Charles racen har også et kompakt tandsæt. Racen har derfor en risiko for at udvikle plak og tandsten. Dette har Royal Canin dog taget højde for. Foderet har en unik form og konsistens, der gør det nemmere for hunden at samle foderet op og opfordrer den til at tygge det ordenligt og derved bindes kalcium i spyttet og mundhygiejnen forbedres.

  Vigtige fordele:

  • Med 30% protein
  • Opretholder immunforsvaret
  • Med vitaminer og fedtsyrer
  • Specialdesignet foder

  Royal Canin Cavalier King Charles Puppy sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Hvalp
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin