Digestive care 10kg
Varenummer: 3182550893664
Kontakt kundeservice for yderligere information om køb af dette produkt.
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Maxi Digestive Care er et fuldfoder til voksne hunde af de store racer. Det vil sige til hunde, som er mindst 15 måneder gamle, og som vejer 26-44 kg. Det er et velsmagende tørfoder, som takket være kyllingefedt og -proteiner, kan vække appetitten hos selv de mest kræsne hunde. Tørfoderet er baseret på råvarer af bedste kvalitet, og det giver familiens firbenede medlem alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som giver et langt og sundt hundeliv.

  Royal Canin har med dette foder udviklet en formel, som hjælper de store hunde, der døjer med tynd mave og dårlig fordøjelse. Foderet indeholder vegetabilsk proteinisolat, som er vigtigt, når man vil opnå en god fordøjelse. Sammensætningen af ingredienserne betyder ganske enkelt at hunden får tilført meget letfordøjelige proteiner. Tørfoderet har også et velafbalanceret indhold af FOS (fructo-oligosakkarider) og fibre. FOS er en præbiotisk fibertype, som optimerer væksten af gode tarmbakterier. Roetrævler og andre vegetabilske fibre, gør at hunden vil få en fast og velformet afføring.

  Foderet er designet til store hunde, idet det også indeholder glucosamin fra krebsdyr, samt hydrolysat af brusk, som er en kilde til chondroitin. Disse to mineraler er med til at understøtte sunde led og sundt brusk, noget som er nødvendigt, da de store hundes led udsættes for ekstra belastning, alene på grund af dens naturlige vægt.

  I vores moderne livsstil er det desværre ret almindeligt at familiens firbenede medlem jævnligt døjer med dårlig mave. Det er fristende at forkæle sin hund med menneskemad og usunde godbidder. Men det er naturligvis ikke godt for hundens fordøjelse. Hvis man vil sin hund det bedste, så må man være standhaftig og overholde et foderregime med faste rutiner. Nøjagtig som hos os mennesker, så betyder en velfungerende mave-tarmfunktion, meget for det generelle velbefinnende. 

   

  Vigtige fordele:

  • Velsmagende proteiner fra kylling
  • Særlige fibre gavner fordøjelsen
  • Præbiotika understøtter gode tarmbakterier
  • Særlig udviklet til store hunderacer

  Royal Canin Maxi Digestive Care er den helt rigtige løsning, når du ønsker at imødekomme mave-tarmproblemer hos din bedste ven. En god fordøjelse har stor betydning for om hunden har energi og overskud til leg og sjove ture. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling