EC paté kylling&kalkun adult 300gr
Varenummer: 5425039484846
.
DKK 25,00
DKK 20,00 ekskl. moms
 •  
Kylling & kalkun med æble, tranebær & gulerod Vådfoer lavet af velsmagende kylling og kalkun, denne kornfrie opskrift er fuld af protein af høj kvalitet, der vil holde din hund til at se og føle sig bedst muligt. Som en bonus kombinerer vi kødet med nærende indmad (som hjerte og lever) for en ekstra portion næring. Vi blander vores opskrifter med en supersund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Derefter koger vi dem langsomt for at fastholde næring og smag. Til alle voksne hunde


Mere information

Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Naturlige ingredienser:

  Kylling - Et magert, sundt kød, der er fyldt med immunsystem-forstærkende proteiner.

  Kalkun - Magert og velsmagende kalkunkød for lavt kalorieindhold

  Æble - Enestående kilde til antioxidanter, herunder C-vitamin.

  Tranebær - Lavt kalorieindhold og højt indhold af vitaminer C, A og K – og forbundet med urinvejssundhed

  Gulerod - Enestående kilde til beta-caroten, fibre, C-vitamin, kalium og antioxidanter.

  Edgard & Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. At spise er en af ​​livets simple glæder, men rigtig mange producenter overkomplicerer deres produkter. De gør tingene anderledes. Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver de foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og - gennem Edgard & Cooper Foundation - støtter de fantastiske hunde- og kattevelgørenheder over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt - det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

  Når din hund spiser en sund og afbalanceret kost (som er fuld af friske ingredienser), behøver den ikke "specialist" opskrifter for at se og føle sig fantastisk. Det er derfor, de sørger for, at hver skål med Edgard & Cooper er fuld af næring, hvilket gør den til det rigtige valg for din hund.

   

  Puppy: 0 – 12 måneder

  Adult: 1 – 7 år

  Senior: 8+ år

  Sammensætning:
  Kylling 30%, kalkun 26%, mineraler, gulerødder 2%, tranebær 1%, tomater 1%, græskar 1%, æbler 1%, persille 0,1%, dild 0,1%.
  Analytiske bestanddele:
  råprotein 9,5%, råfedt 6%, råfibre 0,3%, råaske 2,2%, fugtighed 82%.
  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
  vitamin D3 140 IE. Zink (zinksulfat, monohydrat) 12 mg, mangan (mangan (II) oxid) 1 mg, kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 0,5 mg, jod (calciumiodat, vandfrit) 0,3 mg.

 • Brand EC