Eukanuba Boxer 12 kg
Varenummer: 8710255120232
.
DKK 449,00
DKK 359,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Boxer L-carnitin til at hjælpe med at forbrænde fedtstoffer og opretholde sund muskelmasse L-carnitin og naturlig taurin til at hjælpe med at holde hjertet sundt Optimalt indhold af E-vitamin og betacaroten til at hjælpe med at støtte et stærkt naturligt kropsforsvar

  SPECIALUDVIKLEDET FORMEDE FODERPILLER MED DENTADEFENSE-TANDTEKNOLOGI TIL AT HJÆLPE MED AT HOLDE TÆNDERNE RENE OG SUNDE

  Glucosamine og chondroitin for at opretholde sunde led og til at støtte aktiv mobilitet
  Eukanuba tørfoder til voksne hunde er primært til boxere, men er også velegnet til engelsk, irsk og gordon setter og doberman pinschers.
  Det indeholder L-carnitin og naturlig taurin, som er vigtige næringsstoffer, der hjælper med at holde din hunds hjerte sundt.
  Det har desuden et specifikt indhold af L-carnitin, der hjælper hunden med naturlig fedtforbrænding.
  Dette Breed Nutrition foder har et optimalt indhold af E-vitamin og betacaroten, som hjælper med at holde din hunds naturlige kropsforsvar stærkt.
  Eukanuba Breed Nutrition-formler er udviklet sammen med dyrlæger og anbefales af topopdrættere.
  De er lavet med førsteklasses ingredienser i høj kvalitet for at give din hund en 100 % komplet og afbalanceret ernæring.
  Al Eukanubas tørfoder til voksne hunde har den unikke sekskantede kibble-facon og er kombineret med DentaDefense-teknologi for at hjælpe med at holde hundens tænder rene og sunde.  

  Tørret kylling og kalkun (28% indeholder kylling 11%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), majs, hvede, svinefedt, durra, byg, fersk kylling (4%), tørret roepulp (2.9%), kyllingesovs, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.38%), tørrede helæg, fiskeolie (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), fructooligosaccharider (0.29%, naturlige kostfibre), hørfrø.
 • Smag Kylling, Kalkun
  Brand Eukanuba