Eukanuba Mature Medium Breed 12 kg
Varenummer: 8710255120959
Standard salgspris DKK 449,00
DKK 339,00
DKK 271,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Ældre hunde kan også lide et lækkert og smagfuldt foder. Derfor har Eukanuba udviklet Eukanuba Thriving Marture, der er et ultra smagfuldt hundfoder, som dækker alle din ældre hunds ernæringsmæssige behov.

  Denne unikke opskrift indeholder blandt andet L-carnitin, der er kendt for at hjælpe med at vedligeholde idealvægten. Ældre hunde kan nogle gange få lidt ekstra på sidebenene, da deres aktivitetsniveau oftest daler med alderen. Man skal derfor være opmærksom på, at fodre korrekt. Med den korrekte fodring, skal din hunds led og knogler ikke løfte unødige kilo, men være sin bedste udgave af sig selv.

  Denne specielle opskrift er udviklet specielt til ældre mellemstore hunde i aldersgruppen 7 til 10 år.

  Ud over L-carnitin indeholder foderet også en unik blanding af fibre, som eksempelvis roetrævler og FOS, der kan have en positiv virkning på din hunds fordøjelse.

  Ældre hunde har det med at få en mere mat pels. Derfor indeholder dette lækre foder også naturlige kilder til omega-6 og -3, der er kendt for at have en positiv effekt på hundes hud og pels, da de hjælper til at vedligeholde hudbarrieren samt hjælper til en mindre mat pels.

  Foderet er fyldt med lækkert frisk kylling, som kan smages i de sprøde foderpiller. Foderpillerne er udviklet specielt til din ældre hund i denne størrelse og pillens unikke sekskantede form før, at de hjælper med at rense din hunds tænder. 

  Vigtige fordele: 

  • L-carnitin hjælper med at holde din hunds idealvægt
  • Indeholder FOS og roetrævler, der hjælper med at fremme en sund fordøjelse
  • Indeholder en naturlig kilde til omega 6 og -3
  • Glucosamin og kalcium hjælper med at opretholde sunde led og stærke knogler
  • Antioxidanter hjælper med at fremme immunforsvaret 
  • Har en tandrensende effekt
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Eukanuba