HILLS MATURE CHICKEN HUNDEFODER 370 G
Varenummer: 052742805504
.
DKK 21,95
DKK 17,56 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Savoury Chicken er et lækkert fuldfoder til seniorhunde som er over 7 år. Det kan bruges af alle racer og størrelser. Det indeholder mange vigtige og specifikke næringsstoffer, mineraler og vitaminer som er nødvendige for en god og sund alderdom. Foderets særlige sammensætning sørger for den rigtige ernæring til din seniorhund, som sikkert fortjener det allerbedste.

  For mellemstore og store hunde starter  aldringsprocessen allerede ved 5-års alderen. Ved de små hunderacer er det først omkring 7-års alderen. Hos den ældre hund følger gerne forskellige helbredsmæssige udfordringer, som f.eks. dårlige tænder og fordøjelse, stive led og tendens til overvægt. Det er derfor væsentligt at seniorhunden får et foder som specifikt retter sig mod disse. 

  Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Savoury Chicken indeholder sunde proteiner fra kylling som er med til at bevare muskelmassen hos hunden. Sammen med foderets lave fedt- og kalorieindhold, hjælpes hunden med at holde idealvægten. Essentielle fedtsyrer gavner hudbarrieren hvor man dermed mindsker risikoen for infektioner. 

  Mange hunde risikerer at opleve problemer med ømme og stive led, når de kommer op i årene. Dette kan give din hund en meget ubehagelig tilværelse, hvor den vil være mindre tilbøjelig til at udfolde sig fysisk. Hvis hunden også døjer med overvægt, så vil hundens kropsvægt lægge ekstra pres på leddene.  Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ indeholder derfor de naturlige stoffer chondroitin-sulfat og glucosamin, som styrker knogler, led og brusk.

  Foderet indeholder sunde og letfordøjelige proteiner samt udvalgte fibre, som optimerer og fremmer en sund tarmflora. Dette gavner hele fordøjelsessystemet, da det også vil give hunden en god og regelmæssig afføring. Kalkbindere gør at dannelsen af tandsten holdes nede. 

  Tips: Hvis hunden skal have medicin i form af en pille, kan denne knuses og skjules i vådfoderet.

  Vigtige fordele

  • Optimal fordøjelse
  • Bevarer muskelmassen
  • Bidrager til at holde idealvægten
  • Omega fedtsyrer giver sund hud og blank pels


  Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Savoury Chicken er et smagfuldt vådfoder med kylling som er helt uden tilsatte  farvestoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler.

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills