HILLS MATURE MINI HUNDEFODER 6 KG
Varenummer: 052742025407
 
DKK 389,00
DKK 311,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Miniature Hundefoder er et fuldfoder til små seniorhunde, som er over 7 år og med en normalvægt på 1,5-10 kg. Foderet indeholder en lang række vigtige næringsstoffer, mineraler og udvalgte vitaminer, der er med til at give din hund en god og sund seniortid. 

  Allerede ved 7-års alderen begynder de første alderdomstegn at vise sig. Med dem kan følge en række forskellige heldbredsmæssige udfordringer. Det kan være problemer med tænderne, leddene, fordøjelsen eller begyndende overvægt. Det er derfor en god idé at tage disse problemer i opløbet, ved at give hunden det rigtige foder.

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Miniature er sammensat til små hunderacer, som ofte foretrækker at få sit foder i form af små foderpiller. Denne variant er med kylling, og det er en smag, som mange hunde er glade for.

  Mange seniorhunde har lettere ved at få problemer med leddene. Især hvis hunden også er overvægtig, så kan stive og ømme led give hunden en ubehagelig tilværelse. Dette kan også gøre hunden mindre tilbøjelig til at være aktiv, og det er ikke hensigtsmæssig for et godt hundeliv.

  Foderet har et moderat proteinindhold og et lavt fedtindhold, hvliket hjælper hunden til at holde idealvægten. Essentielle fedtsyrer som Omega-6, bidrager til at hunden bevarer en sund hud og flot pels.

  Foderet er sammensat med fiberrige ingredienser, som gavner fordøjelsen og giver en god og regelmæssig afføring. De naturlige kostfibre gør også, at hunden får en bedre og længere mæthedsfornemmelse. 

  Den aldrende seniorhund vil helt naturligt have et lavere aktivitetsniveau. Med et rigtig godt foder kan du give din hund lidt ekstra omsorg i den tredje alder. 

  Vigtige fordele

  • Bevarer vitaliteten hos seniorhunden
  • Giver god fordøjelse og letter afføringen
  • Gavner sunde knogler, led og brusk
  • Hjælper med at holde idealvægten
  • Omega fedtsyrer giver sund hud og blank pels

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Miniature har et lavt kalorieniveau og er uden tilsætning af farvestoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills