LHN SPORTING LIFE ENERGY 4800 HUNDEFODER 13 KG
Varenummer: 3182550893442
.
DKK 679,00
DKK 543,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Sporting Life Energy 4800 hundefoder er et fuldfoder til voksne hunde af alle racer, der er ekstra aktive. 

  Aktive hunde, der laver vedvarende aktiviteter, har brug for mere energi end andre hunde, da de hurtigere opbruger den energi, de får gennem almindeligt hundefoder. Derfor er Royal Canin Sporting Life Energy 4800 et godt valg. Hundefoderet indeholder nemlig hele 30% fedt, som din hund kan omsætte til energi, så den kan præstere sit bedste. Dette hundefoder er sammensat til at imødekomme de behov, ekstra aktive hunde har, så deres kroppe får den næring der er nødvendig.  Kombinationen af næringsstofferne i dette foder gør, at din hund kan vedligeholde sunde led og muskler, der er ekstra udsatte i forhold til hunde, der ikke har samme form for vedholdende aktiviteter. 

  Royal Canin Sporting Life Energy 4800 hundefoder hjælper også med at neutralisere de frie radikaler, da foderet indeholder en sund cocktail af vitamin E, beta-karoten og lutein. Det høje proteinindhold på 32% hjælper din hund med at holde formen. Foderet hjælper nemlig til leveringen af ilt til de arbejdende muskler og hjælper med at vedligeholde muskelmassen. 

  Royal Canin Sporting Life Energy 4800 hundefoder egner sig også til hunde, der har problemer med at tage på i vægt, da det høje indhold af fedt og protein giver kroppen noget mere at arbejde med. 

  Royal Canin Sporting Life Energy 4800 hundefoder giver den rigtige ernæring og bevarer din hunds almene sundhedstilstand og velvære.

  Vigtige fordele

  • Tilpasset hunde med intenst aktivitetsniveau
  • Energiindholdet er tilpasset den præsterende hund
  • Bevarer muskelmassen
  • Et ideelt foder til undervægtige hunde
  • Optimal fordøjelighed
  • Støtter den aktive hunds knogler, brusk og led

   

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Royal Canin