CCN MAXI DERMA HUNDEFODER 10 KG
Varenummer: 3182550893640
.
DKK 699,00
DKK 559,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Maxi Derma er et tørfoder til voksne hunde af store racer på 15 måneder eller derover, der har tendenser til sart hud.

  Store hunde er ofte aktive og sporty, men pga. deres størrelse, er det afgørende, at de får et foder, der passer til dem. Hunden har brug for et afmålt indhold af fedt og kalorier samt godt med protein, så den bevarer sin muskelmasse uden at tage unødvendigt på.

  Royal Canin Maxi Derma hjælper med at holde din bedste ven ved godt helbred. Foderet indeholder en masse vigtige vitaminer og antioxidanter, der hjælper med at styrke det naturlige immunforsvar, så hunden forbliver frisk og glad. Derudover er foderet tilsat mineraler, der gavner led og knogler.

  Royal Canin Maxi Derma er velsmagende hundefoder, der er fremstillet til hunde, der har tendenser til sart hud. Foderet er rigt på omega-3 fedtsyrer, blandt andet DHA og EPA, der er kendt for positiv virkning på huden. Hundens pels har desuden også godt af omega-3, der hjælper med at holde pelsen flot og skinnende. Det er desuden vigtigt at holde hundens kurv ren, da dette også skåner huden.

  Vigtige fordele

  • Velegnet til hunde med sart hud.
  • Tilsat eksklusiv vitaminblanding, der styrker immunforsvaret.
  • Omega-3 fedtsyrer, herunder EPA og DHA, giver en flot og skinnende pels.
  • Protein- og kalorieindhold, der passer til den store og aktive hund.
  • Royal Canin har mere end 50 års erfaring inden for kæledyrsbranchen.


  Royal Canin Maxi Derma Hundefoder giver den rigtige ernæring og bevarer din bedste vens almene sundhedstilstand.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Royal Canin