CCN MAXI JOINT HUNDEFODER 10 KG
Varenummer: 3182550893701
.
DKK 649,00
DKK 519,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Maxi Joint er et fuldfoder til voksne hunde af de store racer. Det vil sige til hunde, som er mindst 15 måneder gamle, og som vejer 26-44 kg. Det er et velsmagende tørfoder, som takket være kyllingefedt og -proteiner, kan vække appetitten hos selv de mest kræsne hunde. Tørfoderet er baseret på råvarer af bedste kvalitet, og det giver familiens firbenede medlem alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som giver et langt og sundt hundeliv.

  Store hunderacer er generelt mere udsatte for at opleve problemer med ømme og stive led. Dette skyldes helt naturligt at en stor hund selvfølgelig vejer mere, og derfor får den en større vægtbelastning på sine led. Royal Canin har med dette Maxi Joint Care foderet udformet en ny avanceret formel, som imødegår ledproblemer. Det er især på to fronter, at foderet sætter ind.

  Foderopskriften har tilsat kollagen, som er en uundværlig byggesten i brusk og knogler. Faktisk udgør kollagen hele 60% af det faste væv i brusk. Hvis brusken ikke vedligeholdes, er sener og led ekstra udsatte, når det gælder ømhed og stivhed. Chondroitin og fiskeolie bidrager også med næringsstoffer, som er med til at holde leddene smidige. 

  På den anden front, har foderet et reduceret kalorieniveau, hvilket hjælper hunden til at bevare en sund vægt. En lettere hund vil have en mindre vægtbelastning på led og brusk.

   

   Vigtige fordele:

  • Velsmagende proteiner fra kylling
  • Særlige fibre gavner fordøjelsen
  • Næringsstoffer som virker aktivt på led og brusk
  • Særlig udviklet til store hunderacer

  Royal Canin Maxi Joint Care Hundefoder er den helt rigtige løsning, når du ønsker at imødekomme problemer emd ømme og stive led, hos din store hund. Sunde led har stor betydning for om hunden har energi og overskud til leg og sjove ture. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Royal Canin