SHN Maxi Adult 15 KG
Varenummer: 3182550401937
Standard salgspris DKK 669,00
DKK 579,00
DKK 463,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Maxi Adult hundefoder er fremstillet til hunde mellem 26-45 kg. Hundefoderet skal anvendes fra 15-18 månedersalderen og til hunden er fyldt 5 år. Hunde der har gavn af dette foder har et højt energiniveau og bruges til forskellige aktiviteter. Royal Canin Maxi Adult hundefoder er derfor særligt fremstillet til hunde med højt energibehov. 

  Hundefoderet er indeholder centrale næringsstoffer, da et godt helbred er vigtigt. Hunde som f.eks. Schæfer, kræver mad, der bidrager med styrke. Selvom hundene i denne kategori er store, så har hundene et lille fordøjelsessystem, der begrænser deres evne til at nedbryde foderet.

  Grundet hundenes fordøjelsessystem indeholder Royal Canin Maxi Adult bl.a. ris. Ris er en stivelseskilde, der gør foderet let at nedbryde. Royal Canin Maxi Adult indeholder også roetrævler, der sikrer en god tarmflora og hæmmer væksten af tarmbakterier. Royal Canin Maxi Adult indeholder fibre, som spiller en vigtig rolle for tarmpassagen og beskytter tarmslimhinden.

  Hundefoderets sammensætning er tilpasset den store hund. Hundefoderet forhindrer hunden i at spise for hurtigt, samtidig som den forebygger dannelsen af plak. 

  Hundefoderet indeholder antioxidantkompleks og bidrager til at neutralisere frie radikaler i blodet. Det tilpassede taurinindhold i foderet hjælper med at opretholde et sunde organer i hunde.

  Vigtige fordele

  • Hundefoder til den store og aktive hund
  • Indeholder fibre, ris og roetrævler for en sund tarmflora
  • Reduceret kalorieindhold
  • Hundefoderet forebygger plakdannelse

  Royal Canin Maxi Adult er en komplet foder og kræver ikke ekstra tilsætningsstoffer. Brug foderskemaet som guide til korrekt fodring.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin