SHN Mini Adult 8 KG
Varenummer: 3182550716888
 
DKK 399,00
DKK 319,20 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Mini Adult hundefoder er et fuldfoder til hunde, der er i vægtkategorien 4-10 kg. Dette er voksenfoder og skal derfor anvendes fra hunden er min. 10 mdr. og max. 8 år.

  Hundefoderet vækker appetitten hos den kræsne hunde grundet fodersammensætningen og de udvalgte naturlige smagsstoffer. 

  Royal Canin Mini Adult hundefoder bidrager til at din hund kan holde idealvægten. Foderet indeholder aminosyre L-carnitin, der stimulerer forbrændingen, så foderet kan med fordeles anvendes, hvis hunden er overvægtig som følge af forkert fodring, overfodring eller lign. Foderet sikrer hundens behov for energi og med et kalorieindhold på 4.060 kcal/kg og et proteinniveau på 27% er foderet tilpasset hundens størrelse.

  Hunde i denne vægtkategori har et tættere tandsæt end større hunde. Små hunde er derfor i større risiko for at samle bakterier og madrester i munden, der kan danne belægninger på tandoverfladen og derved plak. Foderpillens udformning og indhold af Methionin, Cystin, Omega 6 samt A-vitamin er med til at forebygge udviklingen af plak. Foderet er tilsat næringsstoffer og EPA-DHA, der bidrager til stærk og blank pels.

  Vigtige fordele

  • Stor smagelighed - selv for den kræsne lille hund
  • Bidrager til at holde idealvægten
  • Bidrager til god mundhygiejne
  • Bidrager til sund hud og glansfuld pels 

  Royal Canin Mini Adult giver den rigtige ernæring og bevarer din lille hunds almene velvære. Brug foderskeamet som guide til korrekt fodring.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin