beef stck superfood gulerod
Varenummer: 4008239369642
.
DKK 16,00
DKK 12,80 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder præsenterer her en ny og forbedret version af den populære Beef Stick.

  Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder passer perfekt til dig, der ejer en hund, der holder af at bevæge sig, arbejde eller dyrke agility. Tyggestangen kan bruges som enkelte små belønningsgodbidder, da den er let at dele i mindre stykker eller du kan give hunden hele pinden efter en veloverstået dag, hvor den har lavet rigtig meget. Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder kan også bruges til at forkæle hunden, når du synes, den har fortjent det.

  Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder er en dejlig og sund snack til din hund. Godbidden indeholder masser af mineraler og caroten, der hjælper med at tage sig af din hunds sundhed og velvære i dagligdagen. Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder er desuden helt sukkerfri og produceret uden smags- og farvestoffer. Tyggepinden indeholder også omega-3 fedtsyrer, der blandt andet er gode for hundens pels.

  Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder er en videreudvikling af den traditionelle Beef Stick fra Vita Kraft. I stedet for blot at få en pind, der består af kød, får din hund her en lækker kombination af chiafrø og gulerødder pakket ind i kød fra svin, okse og kylling. Kødet er koldrøget for at bevare den herlige smag, så din hund får ekstra nydelse.

  Vigtige fordele

  • Sukkerfri.
  • Uden kunstige farve- og smagsstoffer.
  • Indeholder vigtige antioxidanter.
  • Lækker kødsnack til hunde af alle racer.
  • Raffineret indhold af chiafrø og gulerødder.
  • Let at dele i mindre stykker.


  Vitakraft Beef Stick Superfood med Chiafrø og Gulerødder giver din hund en lækker tyggestang med dejlige grøntsager pakket ind i velsmagende kød.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Kød & grøntsager
  Brand Vitakraft