VITAKRAFT Beef-Stick Hjerte 12G
Varenummer: 4008239231451
 
DKK 9,95
DKK 7,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Vitakraft Beefstick med Hjerte er en fornem lille tyggepind, der kan bruges som godbid eller snack mellem måltiderne for din hund.

  Med Vitakraft Beefstick med Hjerte får din hund en pragtfuld lille tyggestang at sætte sine tænder i. Vitakraft Beefstick med Hjerte smager himmelsk og så har den et rigtig højt kødindhold på over 85%, så din hund får nogle proteiner at tygge på. Snacken kan serveres hel eller let deles i mindre stykker. Det er vigtigt at huske, at dette ikke er et fuldfoder. Hunden skal have et rigtigt tør- eller vådfoder til hverdag. Det er desuden essentielt at reducere mængden af foder, hvis du giver hunden snacks eller godbidder.

  Vitakraft Beefstick med Hjerte giver dig en mangfoldig godbid, der kan bruges på flere forskellige måder. Hvis du har en hund, der er i træning, i arbejde eller er vild med agility, kan Vitakraft Beefstick med Hjerte både bruges som små godbidder, når hunden skal have en belønning med det samme eller som en lækker snack oven på en lang dag på træningsbanen. Vitakraft Beefstick med Hjerte kan også benyttes i den daglige opdragelse af hunden.

  Vitakraft Beefstick med Hjerte er ikke bare noget lækkert, din hund kan fordrive tiden lidt med. Denne tyggesnack er også sund og er tilsat vigtige A og D vitaminer, der hjælper med at holde din hund rask og frisk. Derudover er Vitakraft Beefstick med Hjerte fremstillet uden konserveringsmidler, kunstige farve- og smagsstoffer og så er den oven i købet sukkerfri.

  Vigtige fordele

  • Stor kødandel på over 85%.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Nem at dele i mindre stykker.
  • Indeholder vigtige vitaminer.


  Vitakraft Beefstick med Hjerte giver din bedste ven noget sundt og lækkert at tygge i hver gang.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Oksekød
  Brand Vitakraft